dinsdag 21 augustus 2012

Kristen Stewart leeft op Red Bull en sigaretten

© epa.
Als een bezetene stuurt ze liefdesbrieven en smachtende sms'en naar Robert Pattinson, die haar verliet nadat aan het licht kwam dat ze een affaire had met de getrouwde regisseur Rupert Sanders. Nee, het gaat niet goed met Kristen Stewart, die zelfs bereid is in relatietherapie te gaan om R-Patz terug te winnen. De 22-jarige actrice, die vier jaar samen was met Pattinson, begint in te zien dat haar hoop op een verzoening ijdel is. Haar wanhoop uit zich ook in haar dieet.


"Kristen is een wrak en leeft op sigaretten, Red Bull en nu en dan een zakje chips. Ze houdt zich schuil in Los Angeles, in het huis van een bevriende producer, ze ziet er bleek en versleten uit", aldus een bron op ShowbiSpy.com. "Als iemand haar probeert te overhalen een kommetje soep te eten, liegt ze dat ze net gegeten heeft of zegt ze dat ze zich misselijk voelt en niets kan binnen houden. Ze zit volledig aan de grond. Zoals ze nu aan het leven is, is het duidelijk dat ze zichzelf straft".

Kristen annuleerde de MTV Video Music Awards, die ze volgende maand samen met Robert zou presenteren en stuurde ook haar kat naar de Londense première van haar jongste film 'On The Road'. Robert van zijn kant deed al enkele tv-shows ter promotie van zijn nieuwe film 'Cosmopolis' maar omzeilde daarbij vragen over Kristen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten