woensdag 1 augustus 2012

Paniek in Hollywood: Robert-fans zullen films met Kristen boycotten

© epa.
Volgens fans van Robert Pattinson heeft Kristen Stewart zijn hart gebroken door hem te bedriegen, en daar zal ze voor boeten. Nu al staat vast dat de vrouwelijke fans van Pattinson de films waarin Stewart speelt voortaan de rug zullen toekeren, en daar maken de studiobonzen in Hollywood zich zorgen over.
"Kristen is nu de meest gehate vrouw in Hollywood. Vrouwelijke bioscoopbezoekers zoeken al enige tijd naar een reden om haar niet leuk te vinden en nu hebben ze die. Een groot deel van het leger vrouwelijke fans van Robert zal voortaan de films waarin ze speelt boycotten. Het wordt voor haar een lange strijd om dit goed te maken, zowel professioneel als persoonlijk", getuigt een bron bij een filmstudio in The Sun.

Vier jaar waren Pattinson en Stewart samen toen zij vorige week opbiechtte dat ze naast de pot had gepist met Rupert Sanders, de regisseur van 'Snow White and the Huntsman'.

Triest in hotel
Pattinson, die naar verluidt op het punt stond haar ten huwelijk te vragen, is er het hart van in. Hij is uit het huis getrokken waar hij samen met Stewart woonde en logeert tijdelijk in een hotel waar hij wildvreemden aanspreekt als hij even geen computergames speelt. Vrienden van de 22-jarige acteur vrezen dat hij het niet te boven komt.

Hond als baby
Pattinson en Stewart kunnen het ook maar niet eens worden wie nu voor hun hond zal zorgen. De twee adopteerden samen Bear uit een asiel in New Orleans, maar hij heeft het beest meegenomen. "Kristen vindt het heel triest dat ze Bear niet meer ziet. Ze zag dat dier als hun baby. Maar Rob was zo gekwetst door wat Kristen deed dat hij besloot de hond te houden om hem te helpen zijn verdriet te verwerken".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten