zaterdag 11 augustus 2012

Robert wil Kristen een tweede kans geven

© reuters.
Nu Rupert Sanders opnieuw binnen mag van zijn vrouw, draait ook Robert Pattinson langzaam maar zeker bij. De 'Twilight'-acteur zou overwegen om Kristen Stewart een tweede kans te geven.

"Rob was super boos in de eerste weken nadat de affaire aan het licht kwam. Hij was boos op Kristen omdat ze had kapotgemaakt wat ze samen hadden, boos omdat ze zich belachelijk heeft gemaakt en boos op Rupert", vertelt een bron.

"Maar nu draait hij langzaam maar zeker bij. Hij denkt er zeer goed over na wat hij met zijn relatie wil doen." De insider voegt er aan toe dat er nog geen beslissingen zijn gemaakt.

Raad van vrienden
De 26-jarige acteur klopte naar verluidt bij zijn vrienden aan om advies te vragen, maar volgens de ingewijde hebben al zijn kameraden er een andere mening over.

"Er zijn een aantal vrienden die vinden dat hij Kristen moet dumpen, maar er zijn er ook die nog steeds denken dat Rob en Kristen echt een speciale band hebben en willen dat hij haar een tweede kans geeft. Hij heeft nog heel wat stof om over na te denken, en heeft nog altijd geen knopen doorgehakt."

Persoonlijke vragen
Pattinson maakt op maandag zijn eerste publieke optreden sinds de affaire tussen Stewart en de 'Snow White and the Huntsman'-regisseur aan het licht kwam. De acteur zal te gast zijn in de 'The Daily Show' om er zijn nieuwste film 'Cosmopolis' te promoten. Vrienden van R-Pat zeggen dat hij als de dood is om persoonlijke vragen voorgeschoteld te krijgen.

"Rob is altijd een zenuwachtig kereltje geweest, maar zijn gastoptreden in New York heeft hem nóg onrustiger gemaakt. Hij kijkt er naar uit om zijn nieuwste film te promoten, maar hij wil het absoluut niet over zijn privéleven hebben omdat het nog veel te vers in het geheugen ligt. Bovendien wil hij niets zeggen waar hij achteraf spijt van zal krijgen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten