zaterdag 11 augustus 2012

Robert heeft Kristen jarenlang bedrogen



Megan Fox, Ashley Greene en Lindsay Lohan genoemd in nieuw schandaal

Pattinson en Stewart in betere tijden in Cannes. © photo news.
Als we showbizzblog Jezebel mogen geloven, dan bedroog Robert Pattinson 'zijn' Kristen Stewart jarenlang aan de lopende band. De site kreeg een anonieme tip binnen van een 'Hollywood insider', die beweert dat de 'Twilight'-acteur er affaires op nahield met onder andere Megan Fox, Nikki Reed, Ashley Greene en zelfs Lindsday Lohan. Een overzicht.

© afp.
© reuters.
Om snel ons geheugen op te frissen: twee weken geleden publiceerde het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly een reeks foto's waarop te zien is hoe Kristen Stewart haar vriend Robert Pattinson bedriegt met haar 'Snow White and the Huntsman'-regisseur Rupert Sanders. Er was geen ontkennen meer aan, dus besloten zowel Stewart als Sanders om een persbericht de wereld in te sturen waarin ze zich excuseerden voor hun daden.

Goed bewaard geheim
Stewart krijgt er sindsdien zwaar van langs. Zogenaamde 'Twihards' laten hun idool als een baksteen vallen en staan als een blok achter de bedrogen Robert Pattinson. Maar is 'R-Patz' wel zo onschuldig als hij lijkt? Volgens de ingewijde bij Jezebel at de Brit namelijk jarenlang van twee walletjes. "Maar daar werd nooit een letter over geschreven", luidt het.

De bron legt van naaldje tot draadje uit hoe, wanneer en met wie Robert een scheve schaats reed. Dat de insider zeker is van haar stuk, blijkt uit het 'bewijsmateriaal' dat ze aan haar e-mail toevoegt, gaande van foto's tot tweets en exacte data. Wij zetten de sappigste 'details' uit de e-mail op een rijtje.

"Hij heeft altijd affaires gehad met zijn tegenspeelster. Dat gebeurde zowel tijdens als na de opnames. Hij heeft ook ooit iets gehad met een Europese burlesque-danseres. Oh, en ook met een aantal modellen. Hij was op een avond zo zat dat hij de fout maakte om met iemand naar bed te gaan met wie hij dat absoluut niet had mogen doen. Daarnaast was er een Australische actrice en een realityster van VH1. En ook met de tegenspeelster van de actrice wier huwelijk hij heeft kapotgemaakt. Dat was nog eens een interessant slippertje. Dan was er ook nog de dochter van één van de regisseurs van een film waarin hij meespeelde. Hij vertelde haar dat hij voor altijd met haar samen wilde zijn, maar hij meende dat helemaal niet. Hij wilde haar gewoon in bed praten. Er zijn er nog een paar, maar die kent niemand bij naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten