woensdag 29 augustus 2012

R-Patz wil K-Stew op rode loper 'Twilight' beschermen tegen gemene reacties

© ap.
Robert Pattinson en Kristen Stewart zullen dan toch samen op de rode loper verschijnen bij de première van de laatste 'Twilight'-film.
De twee hebben elkaar niet meer ontmoet sinds aan het licht kwam dat zij een affaire onderhield met de getrouwde regisseur Ruper Sanders.

Goedhartig en professioneel
Maar Pattinson heeft gezworen dat hij er zal zijn bij de première van 'Breaking Dawn Part II', in november in Los Angeles. Zo wil hij Kristen behoeden voor zijn vrouwelijke fans die Kristen zouden uitjouwen. "Hij bekijkt de zaak professioneel en wil zich goedhartig tonen", aldus een bron.

"Hij heeft de filmbazen laten weten dat hij met Kristen over de rode loper zal stappen om te verhinderen dat zijn fans haar verwensingen toewerpen", aldus een bron in The Sun.

Hoewel Robert zijn verplichtingen inzake de film, waarin hij vampier Edward Cullen speelt en Kristen zijn geliefde Bella Swan, wil nakomen, heeft hij geen zin om te praten met Kristen.

Dat baart de filmbazen dan weer zorgen. Die weten ook dat Kristen er alles aan wil doen om Robert terug te winnen, en zijn vastberadenheid zou dus wel eens voor enorme spanningen kunnen zorgen.

Onlangs bleef Kristen afwezig op de Londense première van haar film 'On The Road' omdat ze bang was voor de reacties van de voornamelijk vrouwelijke fans van de Britse Robert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten