dinsdag 21 augustus 2012

Bromance: Leonardo DiCaprio nodigt R-Patz uit op trip naar Puerto Rico


Leonardo DiCaprio heeft zijn collega Robert Pattinson uitgenodigd op een tripje onder jongens om R-Patz te helpen zijn breuk met Kristen Stewart te vergeten. Het was hun gemeenschappelijke vriendin Reese Witherspoon die de twee samenbracht nadat Leo te kennen had gegeven dat hij zich zorgen maakt om zijn jongere collega, met wie hij vaak wordt vergeleken.
Pattinson (26) staat volop in de kijker sinds vorige maand aan het licht kwam dat Kristen Stewart hem bedroog met Rupert Sanders, de regisseur van 'Snow White And The Huntsman'. In een recent tv-interview reageerde hij ongemakkelijk toen hem gevraagd werd naar zijn privé-leven. DiCaprio (36) biedt hem nu een mogelijkheid om zijn zinnen te verzetten tijdens een reisje naar Puerto Rico.

"Leonardo is al jarenlang één van Roberts voorbeelden, hij was helemaal verguld toen Leonardo hem opbelde", aldus een bron in Showbiz Spy. Leonardo gaat naar Puerto Rico voor het slotfeest van een film die hij produceert, 'Runner, Runner'. Hij wil een villa op een geheime locatie aan de kust boeken, zodat hij en zijn vrienden ongehinderd kunnen feesten".

Nog volgens die bron houdt DiCaprio zijn collega Pattinson al in de gaten sinds de twee met elkaar worden vergeleken. "Om hem op te beuren, grapte Leonardo tegen Robert dat die laatste misschien ook wel zal eindigen met een lief zoals het zijne, lingeriemodel Erin Heatherton".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten