zaterdag 11 augustus 2012

Kristen stuurt kat naar première On the Road

Kristen Stewart in 'On The Road'. © epa.
Omdat ze zich nog altijd schaamt om het slippertje waarmee ze Robert Pattinsons hart brak, zal Kristen Stewart wellicht verstek geven voor de Londense première van haar nieuwe film 'On The Road', naar het cultboek van Jack Kerouac. Bovendien heeft Stewart haar rol in de actiethriller 'Cali' opgegeven.

De 22-jarige actrice was aanvankelijk van plan op 16 augustus op de rode loper te verschijnen met haar medespeler Tom Sturridge, een goede vriend van Pattinson.

Volgens RadarOnline is Stewart nog te beschaamd om zich in het openbaar te vertonen. "Kristen oordeelt dat het te ongemakkelijk zou zijn om aan de arm van een van Roberts beste vrienden te lopen. Mocht ze op de Londense première opdagen, zou dat de aandacht van de film afleiden en dat wil ze niet. Kristen is heel trots op haar rol in 'On The Road', ze groeide op met het werk van Kerouac. Ze wil dat haar acteerprestatie en de film gezien worden als de verfilming van een klassiek boek, zonder de bijkomstigheden".

Stewart trekt zich als actrice ook terug uit het project 'Cali'. Amber Heard, die aan de basis van de breuk tussen Johnny Depp en Vanessa Paradis zou liggen, wordt getipt als haar vervangster. Stewart zou ook co-producent zijn van de film, maar of ze in die hoedanigheid doorgaat, is niet bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten