zaterdag 11 augustus 2012

Kristen en Robert hadden babyplannen

© epa.
Kristen Stewart (22) en Robert Pattinson (26) wilden na de reeks 'Twilight'-films een gezin stichten, maar dat plan viel in duigen toen haar romance met de getrouwde regisseur Rupert Sanders aan het licht kwam. Dat beweert een bron dicht bij het voormalige stel

"Ze hadden plannen om na 'Twilight' een kind te krijgen, en dat is wat de breuk zo pijnlijk maakt. Kristen wist dat Robert stond te popelen om een gezin te stichten, wat de voorbije maanden hun grote gespreksonderwerp was. Robert zou een schitterende vader zijn, en een kind zou hem en Kristen wellicht nog dichter bij elkaar hebben gebracht", aldus de bron in de National Enquirer.

Hoewel Kristen en Robert nog geen officiële mededeling hebben gedaan over de toekomst van hun relatie, vreest Kristen dat er geen weg terug is en dat hun babydroom aan diggelen ligt.

"Kristen is bang dat ze Robert niet meer terug zal kunnen winnen. Ze voelt zich ellendig, dit is echt een nachtmerrie voor haar, maar ze kan de klok niet terugdraaien. Als Robert haar terugneemt, zou dat een mirakel zijn, maar ze weet dat ze het allemaal aan zichzelf te danken heeft".

Kristen Stewart bekende dat ze Robert had bedrogen met Rupert nadat foto's opdoken waarop de twee elkaar zoenen in een auto. Rupert heeft twee kinderen bij zijn vrouw Liberty Ross: Skyla (7) en Tennyson (5).

Maar er mag ook wel eens gelachen worden met het amoureuze gestruikel van de twee, ook al is komiek Will Ferrel er duidelijk het hart van in en noemt hij Kristen een 'trampire'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten