woensdag 15 augustus 2012

"Kristen Stewart niet in vervolg 'Snow White and the Huntsman'"

Kristen Stewart en de regisseur Rupert Sanders. © getty.
De 22-jarige actrice speelde in het eerste deel van de Hollywoodprent 'Snow White and the Huntsman' de hoofdrol, dus het lijkt redelijk moeilijk om haar uit de film te schrappen. De filmstudio Universal zou ervoor gekozen hebben een spin-off van de prent te maken waarbij nu de focus op de jager, die gespeeld wordt door Chris Hemsworth, ligt.

Kristen Stewart en Robert Pattinson. © epa.
Dit nieuws komt er slechts enkele weken nadat uitlekte dat de jonge actrice haar vriendje Robert Pattinson bedroog met Rupert Sanders, de regisseur van de prent. Volgens de LA Times hebben de makers gezegd dat Kristen nog steeds de rol kan spelen, maar dat ze niet meer het hoofdpersonage zal zijn. Ook de schrijver van de eerste film David Keopp zal het vervolg niet op zich nemen. Liberty Ross, de vrouw van Sander zou diep gekwetst zijn door het bedrog van haar man. Ze heeft haar echtgenoot verboden nog met de actrice samen te werken en zou gezegd hebben dat Rupert het vervolg van de film niet mocht maken.

Het magazine 'Hollywoodreporter' zegt dat de sequel er zelfs nooit zal komen, ook al vinden de makers een andere schrijver. De eerste prent was slechts een matig succes, Universal streek er slechts 500 miljoen euro mee op, terwijl het project 216 miljoen euro gekost heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten