woensdag 29 augustus 2012

R-Patz gaat confrontatie aan met Kristen Stewart

Robert Pattinson en Kristen Stewart. © ap.
Kristen Stewart mag hem dan wel in het openbaar vernederd hebben door een affaire te beginnen met regisseur Rupert Sanders, Robert Pattinson lijkt nu toch klaar te zijn om de confrontatie aan te gaan met zijn ex-liefje. Na een lang en emotioneel telefoongesprek, heeft het vroegere 'Twilight'-droomkoppel voor het eerst sinds hun pijnlijke liefdesbreuk een afspraak gemaakt voor een face-to-face-gesprek.
© ap.
© belga.
Volgens vrienden van Pattinson is de acteur na wekenlang gepieker en hartenzeer bereid om zijn drie jaar durende relatie met 'Twilight'-liefje Kristen Stewart een nieuwe kans te geven. "Kristen heeft hem aan de telefoon gesmeekt of ze niet in het echt konden afspreken, zodat ze eens goed met elkaar konden praten", vertelt een goede vriend van R-Patz aan LOOK Magazine. Rob, die medelijden heeft met Kristen omdat ze nu door iedereen als 'de slechte' bestempeld wordt, zou volgens de bron ingestemd hebben met een eerste confrontatie.

"Eenmalige gebeurtenis"
"Hoewel ze een afschuwelijke fout begaan heeft, kan Rob zijn gevoelens voor haar niet onderdrukken. Hij was dolverliefd op haar en is er bijgevolg van overtuigd dat Kristen handelde in een moment van zwakheid en dat het in de toekomst niet meer zal gebeuren", gaat de vriend verder. "In Robs ogen werd Kristen verleid en is ze nu oprecht kapot van wat ze hem heeft aangedaan."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten