dinsdag 3 januari 2012

Tweeduizend uitzinnige fans bestormen hotel 'Twilight'-sterren

Taylor LautnerTaylor Lautner

‘Twilight’-sterren Taylor Lautner en Kristen Stewart beleefden in Brazilië de schrik van hun leven. De acteur en actrice waren rustig een interview aan het geven toen er plots 2000 uitzinnige meisjes het hotel waar het interview plaatsvond bestormden op zoek naar de ‘Twilight’-acteurs.

Toen Lautner en Stewart in hun hotelkamer een interview aan het geven waren, kwamen veiligheidsmensen de kamer binnen. Ze deden meteen de deur dicht en sloten hen op. Lautner en Stewart wisten niet wat er gebeurde en vroegen wat er aan de hand was.

‘Blijf alsjeblieft kalm, want er zijn 2000 meisjes het hotel binnengedrongen. Ze zijn voorbij de security geraakt en zijn op weg naar jullie kamer om binnen te dringen.’

Lautner en Stewart hadden toch wel wat schrik, maar de veiligheidsmensen meldden hen dat alles in orde zou komen. Het leger werd ingezet om de meisjes uit het hotel te zetten.
Uiteindelijk zaten de ‘Twilight’-sterren zo’n drie kwartier opgesloten. Daarna zetten ze de dag weer op een normale verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten