vrijdag 31 augustus 2012

woensdag 29 augustus 2012

Robert Pattinson verkoopt liefdesnestje

pn
Acteur Robert Pattinson (26) heeft besloten om zijn villa in Los Angeles te verkopen. Het pand herinnert hem te veel aan zijn ex-vriendin Kristen Stewart (22), die hem enkele weken geleden bedroog met ‘Snow White & The Huntsman’-regisseur Rupert Sanders. Dat schrijft US Weekly.
De villa, die ooit toebehoorde aan ‘ER’-ster Noah Wylie, werd vorig jaar gekocht door de Amerikaanse acteur. Hij trok er in met zijn grote liefde Kristen Stewart. Maar sinds haar bedrog aan het licht kwam, wil Pattinson geen voet meer in het huis zetten. Gevolg: hij verkoopt het pand in de hoop haar te kunnen vergeten. Het stulpje kost om en bij de 6,3 miljoen euro en beslaat een oppervlakte van meer dan 6000 vierkante meter. De nieuwe eigenaar zal onder meer over een privébioscoop met 150 zitjes beschikken.

Ondanks de drastische maatregelen van Pattinson, zou het voormalige ‘Twilight’-koppel elkaar niet meer ontwijken. Hier en daar wordt zelfs gefluisterd dat het uiteindelijk wel tot een verzoening zal komen. Verschillende bronnen beweren dat Pattinson gelooft dat Stewart veel spijt heeft en dat hij nog tot over zijn oren verliefd is op haar. 

Robert Pattinson: ‘Ik ben dakloos’


EVAN AGOSTINI /INVISION/AP
Robert Pattinson heeft voor het eerst sinds de pijnlijke breuk met Kristen Stewart toegegeven dat hij uit de villa in Los Angeles is getrokken waar hij samenwoonde met de actrice. ‘Ik ben dakloos’, zei hij lachend tijdens een interview op de Amerikaanse televisie. Pattinson vermeed het onderwerp Kristen voorts als de pest door constant grapjes te maken. De tweeTwilight-tortelduifjes zijn sinds juli uit elkaar, nadat bekend was geraakt dat zij hem bedroog met regisseur Rupert Sanders.

Foto van de dag!

Zolang wij allebei zullen leven

R-Patz gaat confrontatie aan met Kristen Stewart

Robert Pattinson en Kristen Stewart. © ap.
Kristen Stewart mag hem dan wel in het openbaar vernederd hebben door een affaire te beginnen met regisseur Rupert Sanders, Robert Pattinson lijkt nu toch klaar te zijn om de confrontatie aan te gaan met zijn ex-liefje. Na een lang en emotioneel telefoongesprek, heeft het vroegere 'Twilight'-droomkoppel voor het eerst sinds hun pijnlijke liefdesbreuk een afspraak gemaakt voor een face-to-face-gesprek.
© ap.
© belga.
Volgens vrienden van Pattinson is de acteur na wekenlang gepieker en hartenzeer bereid om zijn drie jaar durende relatie met 'Twilight'-liefje Kristen Stewart een nieuwe kans te geven. "Kristen heeft hem aan de telefoon gesmeekt of ze niet in het echt konden afspreken, zodat ze eens goed met elkaar konden praten", vertelt een goede vriend van R-Patz aan LOOK Magazine. Rob, die medelijden heeft met Kristen omdat ze nu door iedereen als 'de slechte' bestempeld wordt, zou volgens de bron ingestemd hebben met een eerste confrontatie.

"Eenmalige gebeurtenis"
"Hoewel ze een afschuwelijke fout begaan heeft, kan Rob zijn gevoelens voor haar niet onderdrukken. Hij was dolverliefd op haar en is er bijgevolg van overtuigd dat Kristen handelde in een moment van zwakheid en dat het in de toekomst niet meer zal gebeuren", gaat de vriend verder. "In Robs ogen werd Kristen verleid en is ze nu oprecht kapot van wat ze hem heeft aangedaan."

R-Patz wil K-Stew op rode loper 'Twilight' beschermen tegen gemene reacties

© ap.
Robert Pattinson en Kristen Stewart zullen dan toch samen op de rode loper verschijnen bij de première van de laatste 'Twilight'-film.
De twee hebben elkaar niet meer ontmoet sinds aan het licht kwam dat zij een affaire onderhield met de getrouwde regisseur Ruper Sanders.

Goedhartig en professioneel
Maar Pattinson heeft gezworen dat hij er zal zijn bij de première van 'Breaking Dawn Part II', in november in Los Angeles. Zo wil hij Kristen behoeden voor zijn vrouwelijke fans die Kristen zouden uitjouwen. "Hij bekijkt de zaak professioneel en wil zich goedhartig tonen", aldus een bron.

"Hij heeft de filmbazen laten weten dat hij met Kristen over de rode loper zal stappen om te verhinderen dat zijn fans haar verwensingen toewerpen", aldus een bron in The Sun.

Hoewel Robert zijn verplichtingen inzake de film, waarin hij vampier Edward Cullen speelt en Kristen zijn geliefde Bella Swan, wil nakomen, heeft hij geen zin om te praten met Kristen.

Dat baart de filmbazen dan weer zorgen. Die weten ook dat Kristen er alles aan wil doen om Robert terug te winnen, en zijn vastberadenheid zou dus wel eens voor enorme spanningen kunnen zorgen.

Onlangs bleef Kristen afwezig op de Londense première van haar film 'On The Road' omdat ze bang was voor de reacties van de voornamelijk vrouwelijke fans van de Britse Robert.

Robert wil niet praten met Kristen

Beeld uit 'The Twilight Saga: Breaking Dawn2'. © ap.
Het komt wellicht nooit meer goed tussen Robert Pattinson en Kristen Stewart. Mocht u de voorbije weken deze rubriek niet hebben bezocht: het 'Twilight'-vampierenkoppel ging uit elkaar nadat aan het licht was gekomen dat zij naast de pot piste met Rupert Sanders, de getrouwde regisseur van 'Snow White and The Huntsman'. Robert trok daarop uit het huis dat ze deelden, Kristen overlaadde hem met spijtbetuigingen. Maar Robert houdt het been stijf en wil niets meer te maken hebben met het meisje waarmee hij na vier jaar samen trouwplannen had.

Echter! De twee moeten samen de nieuwe film 'Twilight saga: Breaking Dawn part 2' nog promoten, en dat wordt een oefening in elkaar ontwijken. Een bron op HollywoodLife.com stelt het zo: "Kristen is nog altijd verliefd op Robert en lijdt enorm onder de breuk. Ze wil Robert echt terug, maar hij wil zelfs niet met haar praten. Dat maakt het plannen van de promotie voor de nieuwe 'Twilight' natuurlijk bijzonder moeilijk".

dinsdag 28 augustus 2012

Jackson Rathbone tweet foto met zijn zoon!

Hoe schattig!


Nieuwe foto's van BD2!

Als deel van hun Fall 2012 Movie Preview, heeft MTV een exclusieve interview met director Bill Condon + twee foto’s van BD2!


Foto van de dag!

This child, Edward’s child, was a whole different story. I wanted him like I wanted air to breathe. Not a choice – a necessity.
-          Bella Cullen, Breaking Dawn, chapter 7, p. 132


dinsdag 21 augustus 2012

Bromance: Leonardo DiCaprio nodigt R-Patz uit op trip naar Puerto Rico


Leonardo DiCaprio heeft zijn collega Robert Pattinson uitgenodigd op een tripje onder jongens om R-Patz te helpen zijn breuk met Kristen Stewart te vergeten. Het was hun gemeenschappelijke vriendin Reese Witherspoon die de twee samenbracht nadat Leo te kennen had gegeven dat hij zich zorgen maakt om zijn jongere collega, met wie hij vaak wordt vergeleken.
Pattinson (26) staat volop in de kijker sinds vorige maand aan het licht kwam dat Kristen Stewart hem bedroog met Rupert Sanders, de regisseur van 'Snow White And The Huntsman'. In een recent tv-interview reageerde hij ongemakkelijk toen hem gevraagd werd naar zijn privé-leven. DiCaprio (36) biedt hem nu een mogelijkheid om zijn zinnen te verzetten tijdens een reisje naar Puerto Rico.

"Leonardo is al jarenlang één van Roberts voorbeelden, hij was helemaal verguld toen Leonardo hem opbelde", aldus een bron in Showbiz Spy. Leonardo gaat naar Puerto Rico voor het slotfeest van een film die hij produceert, 'Runner, Runner'. Hij wil een villa op een geheime locatie aan de kust boeken, zodat hij en zijn vrienden ongehinderd kunnen feesten".

Nog volgens die bron houdt DiCaprio zijn collega Pattinson al in de gaten sinds de twee met elkaar worden vergeleken. "Om hem op te beuren, grapte Leonardo tegen Robert dat die laatste misschien ook wel zal eindigen met een lief zoals het zijne, lingeriemodel Erin Heatherton".

Kristen Stewart leeft op Red Bull en sigaretten

© epa.
Als een bezetene stuurt ze liefdesbrieven en smachtende sms'en naar Robert Pattinson, die haar verliet nadat aan het licht kwam dat ze een affaire had met de getrouwde regisseur Rupert Sanders. Nee, het gaat niet goed met Kristen Stewart, die zelfs bereid is in relatietherapie te gaan om R-Patz terug te winnen. De 22-jarige actrice, die vier jaar samen was met Pattinson, begint in te zien dat haar hoop op een verzoening ijdel is. Haar wanhoop uit zich ook in haar dieet.


"Kristen is een wrak en leeft op sigaretten, Red Bull en nu en dan een zakje chips. Ze houdt zich schuil in Los Angeles, in het huis van een bevriende producer, ze ziet er bleek en versleten uit", aldus een bron op ShowbiSpy.com. "Als iemand haar probeert te overhalen een kommetje soep te eten, liegt ze dat ze net gegeten heeft of zegt ze dat ze zich misselijk voelt en niets kan binnen houden. Ze zit volledig aan de grond. Zoals ze nu aan het leven is, is het duidelijk dat ze zichzelf straft".

Kristen annuleerde de MTV Video Music Awards, die ze volgende maand samen met Robert zou presenteren en stuurde ook haar kat naar de Londense première van haar jongste film 'On The Road'. Robert van zijn kant deed al enkele tv-shows ter promotie van zijn nieuwe film 'Cosmopolis' maar omzeilde daarbij vragen over Kristen.

Nieuwe BD2 posters!


Check deze nieuwe BD2 posters met Edward, Bella, Jacob, Renesmee en de Cullens!

20120821-092602.jpg
20120821-092825.jpg

Ashley Greene bij 'Jimmy Kimmel Live'!

Ashley Greene was te gast bij Jimmy Kimmel Live om haar nieuwe film Apparition te promoten!
Morgen, 22 augustus is Robert Pattinson te gast bij Jimmy!

Ashley
Ashley

Foto van de dag!

Edward en Bella
- Breaking Dawn deel 1

zondag 19 augustus 2012

Kristen Stewart mag toch opnieuw Sneeuwwitje spelen


Kristen Stewart blijft Sneeuwwitje. Het gerucht dat er geen 'Snow White and the Huntsman 2' zou komen en enkel een spin-off rond de jager, gespeeld door Chris Hemsworth, is volgens Universal Pictures 'helemaal niet waar'. De Amerikaanse website The Hollywood Reporter maakte woensdag het nieuws van Stewarts vermeende ontslag wereldkundig, maar het bleek dus een verzinsel.Na eerdere geruchten dat er geen vervolg op de film 'Snow White and the Huntsman' zou komen met Kristen Stewart meldt Universal Pictures nu dat de actrice wel degelijk haar rol mag behouden. Ze wordt dus niet uit het verhaal geschreven. Ook regisseur Rupert Sanders, waarmee Stewart een kortstondige affaire had, zal opnieuw samenwerken met de studio.
Ook Rupert Sanders behoudt zijn baan bij Universal. Zijn aan het licht gekomen affaire met Stewart leverde hem fikse ruzie op met zijn vrouw, kostte Stewart haar relatie met Robert Pattinson en lokte een mediastorm uit, maar de regisseur zit gelukkig niet zonder werk. Hij mag beginnen aan de verfilming van het boek '90 Church: The True Story of the Narcotics Squad from Hell'.
Het verhaal voor de sequel van 'Snow White and the Huntsman' wordt geschreven door David Koepp. Het is nog niet geweten wanneer de film in de bioscoop zal verschijnen. Ook over de mogelijkheid van een spin-off rond het personage van Chris Hemsworth is verder niets bekendgemaakt. 

Kristen vlucht weg voor duopresentatie met R-Patz

© epa.
Robert Pattinson. © afp.
Geen duopresentatie tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson op de MTV Video Music Awards volgende maand. De 22-jarige actrice knijpt er tussenuit om haar nieuwste film 'On the road' in Toronto te gaan promoten. Het zou de eerste keer geweest zijn dat beiden zich in het openbaar vertoonden sinds haar overspel met regisseur Rupert Sanders aan het licht kwam. Volgens insiders zal Pattinson nu in z'n eentje de show bijwonen. "De bazen hoopten dat Kristen en Robert als grote verrassing samen prijzen zouden uitdelen, maar dit schandaal heeft er anders over beslist", aldus een bron.

Pattinson was dan weer populairder dan ooit toen hij zijn kaskraker 'Cosmopolis' in New York ging voorstellen. Vragen over de vervelende affaire wimpelde hij af. "Ik heb er nooit voor gekozen om mijn privéleven op straat te gooien. Anders was ik wel op tv gegaan."

Nieuwe fotoshoot with Kellan Lutz!


Kellan Lutz heeft een nieuwe fotoshoot gedaan in de Louisiana  bayou met fotograaf Randall Slavin voor Lacoste.

Hier zie je de foto’s!

Foto van de dag!

Edward