zondag 29 juli 2012

Robert wou Kristen net ten huwelijk vragen toen haar affaire uitkwam

© ap.
Robert Pattinson was van plan een origineel huwelijksaanzoek in elkaar te steken toen plots de affaire van zijn lief met regisseur Rupert Sanders uitkwam. De twee Twilight-sterren waren dan al drie jaar samen, maar het bedrog van Stewart maakte abrupt een einde aan dé liefdesromance in showbizzland.
© reuters.
Een romantisch huwelijksaanzoek, dáár was Robert Pattinson volgens US Weekly mee bezig toen zijn wereld pardoes stilstond door de in de pers breed uitgesponnen affaire van vriendin en collega Kristen Stewart. Bovendien wou R Pat dat Kristen wat opener was over hun relatie, die zij nog altijd zo veel mogelijk wou afschermen van het grote publiek. Opvallend is dat ze dat principe blijkbaar wel liet varen tijdens haar verhouding met Rupert Sanders. Er gaan dan ook cynische geruchten rond dat alles gewoon opgezet spel is. Marketing, quoi.

Wat er ook van zij, de foto's van Sanders en Stewart bij het Hollywoodteken in Los Angeles liegen er niet om. Ook Sanders (41) moet nu een en ander uitleggen aan zijn vrouw (Liberty Ross, die overigens Stewarts moeder speelde in 'Snow White', geregisseerd door Sanders) en zijn drie kinderen. Maar dat lijkt volgens de vader van de regisseur allemaal nogal mee te vallen. Hij beweert in People dat zijn zoon en Ross zeker zullen samenblijven en dat de verhouding niks te betekenen had. "Er is eigenlijk niks gebeurd", zegt hij. "Veel gedoe om niks. Het was maar iets van erg korte duur. Kristen is heel knap. Als je zo lang met zo iemand samenwerkt, kan er al eens iets gebeuren.

Inmiddels zou de 22-jarige actrice Kristen Stewart er alles willen aan doen om haar relatie met Robert Pattinson alsnog te redden. Het worden alvast nog vreemde weken voor het ex-koppel. De twee moeten namelijk samen nog heel wat promowerk voor de laatste Twilightfilm uitvoeren. Dat is contractueel zo bepaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten