zaterdag 28 juli 2012

Rob Pattinson eist antwoorden van regisseur


Verplicht samen met Kristen op de rode loper

© getty.
Robert Pattinson is een gebroken man na de ontrouw van zijn vriendin Kristen Stewart (22) met regisseur Rupert Sanders (41). Toch wil hij begrijpen hoe de affaire is kunnen ontstaan, wat er is gebeurd, kortom hij wil alle details. Hij weigert met Kristen te praten, dus hij wil alle informatie... via een 'man tot man'-gesprek met de regisseur. Of die dat ziet zitten is nog af te wachten. Ondertussen is ook duidelijk dat Robert en Kristen elkaar zullen moéten zien: ze zijn contractueel verplicht samen gefotografeerd te worden op de rode loper bij de première van de laatste Twilightfilm 'Breaking Dawn part 2'.
© getty.
"Kristen heeft zijn vertrouwen beschaamd, dus haar vertrouwt hij niet om hem exact te vertalen wat er gebeurd is tussen haar en de regisseur. Die heeft een vrouw en gezin om voor te vechten, dus volgens Rob zal hem dat dwingen tot eerlijkheid", vertelde een bron aan Radar.

Antwoorden
Een gesprek dat zonder enige twijfel ongemakkelijk zal worden. "Robert voelt zich dubbel verraden: hij vertrouwde Rupert als regisseur. " Sanders maakte met Kristen Stewart, Charlize Theron en zijn eigen vrow Liberty Ross de film 'Snow White and the huntsman'.

"Hij wil antwoorden op zijn vragen: wat is er gebeurd, hoe is het zover kunnen komen, hoe ver ging de affaire en hoe lang was het al bezig?"

Was het eenmalig?
Officieel was het een 'eenmalige fout', maar zowel verschillende showbizzbladen als Robert zelf lijken daar niet veel geloof aan te hechten. De timing bijvoorbeeld is verdacht: maanden na het filmen, zelfs maanden na het promoten van de film spreken Kristen en Rupert af, en in 1-2-3 is de zaak beklonken? Zelfs al was het de eerste keer dat er 'iets' gebeurde, een opbouw moet er zeker zijn geweest.
© afp.
© getty.
Onduidelijk is nog wanneer Rob het nieuws vernam: voor de camera's tijdens de Teen Choice Awards leken de twee nog happy, maar achter de schermen werd het koppel gezien verwikkeld in een discussie.

Het was de laatste keer dat ze samen werden gezien, en doet de vraag rijzen of Rob toen al iets wist, of gewoon aanvoelde dat er iets misliep. De (vastgelegde) 'affaire' tussen Kristen en Rupert vond maar vijf dagen voor de uitreiking op 22 juli plaats.

"Rob eiste excuses"
Twee dagen later stond het in alle kranten. Zodra het nieuws uitlekte, gaven Kristen en Rupert de ('eenmalige') affaire toe. "Rob eiste dat van Kristen en ze gaf onmiddellijk toe. Hij was gekwetst en voelde zich publiek vernederd, en wilde dat ze hetzelfde lot onderging. De wereld moest weten dat het zijn schuld niet was", staat in The Mirror. Het zou verklaren waarom de normaal zeer zwijgzame Kristen al haar vuile was onmiddellijk en in alle eerlijkheid op straat gooide.

Geen geloof
Kristen zei onmiddellijk haar relatie te willen redden, dat het haar speet en dat ze enkel Rob graag ziet. Die hulde zich twee dagen in stilzwijgen, om dan de gezamenlijke woning in Los Angeles te verlaten.

Maar ook al eiste hij, volgens The Mirror, zelf de publieke verontschuldiging: "Hij gelooft haar niet, hij weet niet wat of wie te geloven. Hij wil gewoon de waarheid weten." Uit een interview eerder dit jaar bleek al dat Robert weinig begrip had voor ontrouw: "Ik begrijp gewoon niet waarom je zoiets zou doen. Voor mij is een relatie niet casual, maar voor 100 procent."
© photo news.
© reuters.

Een breuk tussen de twee Twilight-acteurs is er officieel nog niet: Robert zou Kristen ('zijn ware liefde') nog niet willen opgeven, maar is lang niet zeker of het vertrouwen kan hersteld worden. Zij smeekt ondertussen om een tweede kans, maar hij wil niet zomaar toegeven.

Twilightpromotie
Hoe het ook zij: de twee zullen elkaar wel moeten zien en spreken bij de promotie van de allerlaatste Twilight-film Breaking Dawn part 2, in november. Dat slechte nieuws vertelden de producers aan de film aan de gekwetste Rob: ze zijn contractueel verplicht een rode loper te delen en naast elkaar gefotografeerd te worden. Een clausule die tot nu toe geen problemen opleverde, maar plots wel voor een rare situatie kan zorgen.

"De liefdesdriehoek in Twilight is niets zonder hem en Kristen. Maar het vooruitzicht met haar op de rode loper te moeten staan voor al die fotografen beschaamt hem diep."

Een 'voordeel': november is nog ver weg; tegen dan is de commotie misschien een beetje gezakt.
© getty.Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten