zaterdag 28 juli 2012

Katy Perry troost bedrogen Robert Pattinson

© ap.
Katy Perry heeft de taak op zich genomen om de door Kristen Stewart bedrogen Robert Pattinson te troosten. Perry heeft zelf enige ervaring terzake nadat haar relatie met Russell Brand vorig jaar spaak liep.
Als u deze planeet de laatste dagen niet verlaten hebt, weet u dat actrice Kristen Stewart haar Twilight Saga-collega en bedvriend Robert Pattinson bedrogen heeft met 'Snow White and the Huntsman'-regisseur Rupert Sanders. Allemaal niet overdreven, zo weet bijvoorbeeld papa Sanders, want de affaire duurde helemaal niet zo lang. Meer een tussendoortje dus, en bovendien heeft Kristen publiekelijk haar excuses aangeboden aan R Patt, weliswaar toen de paparazzi haar met de rug tegen de muur hadden gezet. Want fout erkennen is ook fout bekennen.

Pattinson zag maar één uitweg: de voordeur van hun optrekje in Los Angeles. Maar dan wel voor Kristen die amper twee maanden geleden bij hem ingetrokken was. En zo werd de 26-jarige knapperd dus weer vrijgezel. Honderdduizenden meisjes stonden wereldwijd klaar om hem te troosten, maar niet iedereen komt ook in werkelijkheid dicht bij deze superster. Wie dan wel? Bijvoorbeeld een andere superster, die alles weet over liefdesverdriet. Zoals Katy Perry, een goede vriendin van Pattinson. Hij had haar vorig jaar immers ook gesteund na haar breuk met de 37-jarige weirdo Russell Brand.

Het is wel nog niet zeker of Robert Pattinson zijn bedriegelijke liefje van 22 na drie jaar voorgoed heeft gedumpt. Hij zou haar namelijk verteld hebben minstens twee maanden tijd nodig te hebben om te zien of ze ooit weer samen kunnen leven. Dat zet de deur van zijn stulpje dus toch op een kier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten