zaterdag 28 juli 2012

Robert Pattinson pakt zijn biezen verbreekt elk contact met Kristen Stewart


Robert Pattinson heeft zijn boeltje gepakt en is uit het huis getrokken dat hij met Kristen Stewart in LA deelde. Dat heeft het Amerikaanse tijdschrift People bevestigd.
Kristen Stewart en Rupert Sanders op de première van 'Snow White' in LA. © reuters.
Stewarts wagen waarin het intiem onderonsje plaatsvond. © photo news.
"Ik ben niet zeker of hun relatie het zal overleven", vertelt een bron dicht bij de 'Twilight'-sterren.

Volgens de insider heeft Pattinson (26) elk contact met Stewart (22) verbroken. "Ze heeft zijn hart gebroken en hij is boos", luidt het.

Traantjes
Een bron bij HollywoodLife zegt dan weer te weten dat Pattinson wél al contact heeft gehad met Stewart: "Ze hebben de eerste ongemakkelijke samenkomst achter de rug sinds het nieuws bekend werd gemaakt. Er zijn zowel bij Rob als bij Kristen traantjes gevloeid. Het is één grote puinhoop tussen die twee."

Kristen Stewart gaf gisteren toe dat ze haar vriend heeft bedrogen met de getrouwde 'Snow White and the Huntsman'-regisseur Rupert Sanders (41). De actrice bood haar excuses aan in een persmededeling waarin ze Pattinson omschrijft als "de persoon van wie ik hou en die ik het meest respecteer."

"Kristen houdt ontzettend veel van Rob. Hij is de enige persoon die telt op dit moment", besluit de ingewijde.

Een fotograaf volgde Kristen Stewart op 17 juli toen ze haar woning in Los Feliz verliet. De 'Twilight'-ster ontmoette even later Rupert Sanders, die in haar wagen stapte. "Het leek alsof ze maar niet genoeg konden krijgen van elkaar. Kristen zat met haar rug tegen het raam van de auto terwijl die kerel haar over haar hele lichaam kuste", aldus een ooggetuige aan Us Weekly.

Rendez-vous aan Hollywood-teken
De actrice en de regisseur vertrokken van zodra ze het gevoel kregen dat ze achtervolgd werden. Ze werden even later opnieuw gespot in de buurt van het Hollywood-teken, waar het er een pak minder discreet aan toe ging: Stewart en Sanders kusten en knuffelden elkaar niet in, maar naast de auto.

Hoewel ze zich op een afgelegen plaats bevonden, werden ze gezien door een aantal wandelaars die hun hond uitlieten. "Van zodra ze een stem hoorden, gingen ze elk hun eigen weg", klinkt het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten