zondag 13 mei 2012

Kristen Stewart stapt per ongeluk in verkeerde privéjet



Het leven van  een Hollywoodster kan toch hard zijn. Zo blijkt opnieuw uit het nogal gênante misverstand van actrice Kristen Stewart die gisteren per ongeluk in de privéjet stapte van ‘Snow White And The Huntsman’-tegenspeelster Charlize Theron. Nadat de stewards haar attent maakten op de kleine vergissing, daalde de 22-jarige Stewart met haar schaamrood op de wangen noodgedwongen de trapjes van Charlize’s privévliegtuig weer af. Auwtch!


Och, zoiets kan iedereen overkomen. Of toch niet, daar de meesten onder ons niet het geluk hebben om in hun eigen vliegmachine de wereld te doorkruisen… Neen, als wij ons al eens vergissen, van trein bijvoorbeeld, moeten we hooguit onze reis verderzetten met een biljetje van ‘verloren reiziger’ op zak. Beschamend? Ja, maar gelukkig liggen er op zo’n moment bij ons geen paparazzi op de loer.
Al nemen we de fotografen die de kiekjes maakten natuurlijk niets kwalijk. Dankzij de foto’s wordt immers nog maar eens bewezen dat vergissen menselijk is en dat niemand perfect is, zélfs de grote Hollywoodsterren niet.

Jetlag
Al moeten we in de verdediging van Stewart toch ook even melden dat haar jetlag ongetwijfeld aan de basis lag van het hele misverstand. Zo was Mrs. Robert Pattinson 24 uur eerder nog maar van New York naar Parijs gevlogen om, samen met tegenspeelster Charlize Theron, haar nieuwste film ‘Snow White And the Huntsman’ te promoten. Toen Stewart, met een hoofdtelefoon op haar oren, aan boord stapte van het verkeerde privé-jet, was ze even helemaal weggezonken in haar eigen wereldje.
Eind goed al goed. Nadat het behulpzame vliegtuigpersoneel Kristen in de juiste richting stuurde, vloog de actrice in haar eigen privéjet, die haar stond op te wachten,naar Londen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten