zondag 13 mei 2012

Stewart over seksscène in 'Twilight': "Stoten kon niet voor jong publiek"


Kristen Stewart onthult dat ‘stoten’ niet kon tijdens de seksscène in ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1’. De censuurcommissie lag immers op de loer en een rating ‘voor volwassenen’ zoals in de VS nog gangbaar en bindend is, zou ervoor hebben gezorgd dat jongeren de film niet mochten zien.



In de vierde film uit de ‘Twilight’-reeks trouwen Kristens personage Bella Swan en haar vampierenliefje Edward Cullen (gespeeld door Robert Pattinson) en kunnen ze vervolgens hun liefde consumeren. Stewart, die ook in het echte leven het liefje is van Robert Pattinson, onderstreept dat die seksscène moesten gemonteerd worden zodat de censuurcommissie er niet zou over struikelen.

“Die scène lijkt heel levensecht, maar toch is ze zwaar gemonteerd. Ik kijk ernaar en denk ‘waarom is daar muziek over gezet? Ik heb toen zeker geluiden gemaakt en het had zo sexy kunnen zijn maar dat is nu verknald’ De commissie die de ratings toekent, bekijkt zulke zaken heel technisch en stoten tijdens het liefdesspel is schijnbaar niet toegelaten voor een publiek van kinderen”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten