dinsdag 1 mei 2012

Kristen Stewart is best geklede vrouw ter wereld


© photo news.

Kristen Stewart is volgens de poll van het Britse magazine Glamour de best geklede vrouw ter wereld. Het magazine prijst de ‘Twilight’-actrice voor haar transformatie van “buitenbeentje tot stijlkoningin” en omdat ze “altijd mee is met de nieuwste trends”.

© photo news.
Stewart stoot hiermee Emma Watson van de troon, die vorig jaar bovenaan het lijstje stond. De ‘Harry Potter’-ster moet het dit jaar doen met een tweede plaats, gevolgd door stijlicoon Victoria Beckham.

Beckham doet het een stuk beter dan vorig jaar, toen stond ze maar liefst twaalf plaatsen lager. Volgens het magazine heeft de modeontwerpster haar derde plaats te danken aan de “schattige matching outfits” die ze samen met haar “nieuwste favoriete accessoire” dochtertje Harper (9 maanden) draagt.

Lady Kate haalde net geen brons en moet het met een vierde plaats op de lijst doen. De top 10 werd vervolledigd door Florence Welch, Michelle Williams, Blake Lively, Cherlyl Cole, Olivia Palermo en Rihanna.
Katie Price, Lady Gaga, Taylor Momsen, Kim Kardashian en Nikki Reed werden dan weer ‘bekroond’ tot de slechtst geklede vrouwen ter wereld.

De best gekleden vrouwen van 2012 volgens Glamour
1. Kristen Stewart
2. Emma Watson
3. Victoria Beckham
4. Kate Middleton
5. Florece Welch
6. Michelle Williams
7. Blake Lively
8. Cheryl Cole
9. Olivia Palermo
10. Rihanna



Geen opmerkingen:

Een reactie posten