donderdag 10 mei 2012

Kristen Stewart, Mila Kunis en Chris Hemsworth presenteren MTV Movie Awards


Kristen Stewart, Mila Kunis en Chris Hemsworth

Kristen Stewart, Mila Kunis en Chris Hemswort mogen volgende maand de MTV Movie Awards presenteren. Het trio mag op 3 juni beeldjes uitreiken in het Gibson Amphitheatre in Los Angeles. Naast Stewart, Kunis en Hemsworth mogen ook Emma Stone, Andrew Garfield, Charlize Theron, Michael Fassbender en Mark Wahlberg prijzen uitdelen.


‘The Hunger Games’ en ‘Bridesmaids’ zijn de grootste kanshebbers op de 2012 MTV Movie Awards. De films dingen allebei mee voor ‘Film van het Jaar’, ‘Beste Cast’ en ‘Beste Vrouwelijke Acteerprestatie’ dankzij Jennifer Lawrence en Kristin Wigg. Naast Lawrence en Wiig, werden ook Melissa McCarthy, Emma Stone, Emma Watson en Rooney Mara genomineerd.

Channing Tatum, Jonah Hill en Josh Hutcherson schreven alle drie nominaties op hun naam. Ook Daniel Radcliffe, Ryan Gosling en Joseph Gordon-Levitt maken kans om met de prijs voor ‘Beste Mannelijke Acteerprestatie’ aan de haalt te gaan.

Dit jaar wordt er een aantal gloednieuwe prijzen uitgedeeld. Zo zullen Bryce Dallas Howard, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Oliver Cooper en Jon Hamm het op 3 juni tegen elkaar opnemen in de categorie van ‘Beste Rotzak op het Scherm’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten