dinsdag 29 november 2011

Robert Pattinson voelt zich niet lekker bij orgasmes op de filmset

© photo news
Robert Pattinson houdt heel wat ongemakkelijke momenten over aan de opnames van 'The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1'. De acteur nam voor de vampierenfilm een heleboel seksscènes op met zijn vriendin Kristen Stewart, en hoewel hij blij was met het resultaat, geeft hij toe dat hij zich allesbehalve op zijn gemak voelde toen de crew op zijn vingers zat te kijken.
© photo news
"We kijken recht in de camera terwijl we van die 'orgasme-gezichten' aan het trekken zijn, en vanaf dat moment wordt het alleen maar vernederender. Maar ik denk dat we dat achteraf gezien nog wel goed gedaan hebben", aldus R-Pat aan Espectacular TV.

Pattinson gaf onlangs toe dat hij graag letterlijk wat meer beweging in de seksscènes wilde brengen. "Ik was het niet, het was Kristen. Ik doe keer op keer hetzelfde, de 'normale' beweging. Normaalgezien moet je opletten met hoeveel naakt je in een film toont, maar nu ging de discussie over onze bewegingen. Seksbewegingen! De crew vroeg me zelfs om helemaal niet te bewegen."

"Ze wilden ons een soort van leiband geven zodat we niet te veel konden bewegen. Ze wilden enkel kleine bewegingen zien, geen stevige vrijpartij", aldus Robert. (bang/kgm/hlnhollywood)














Bron: hln.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten