donderdag 17 november 2011

Nikki Reed: "Twilight-acteurs zijn geen goede vrienden"

© getty
© getty
Wie denkt dat de cast van Twilight de beste vriendjes zijn, zit er helemaal naast. Volgens Nikki Reed is het allesbehalve peis en vree tussen de acteurs: "Nee, we zijn lang niet allemaal de beste vrienden, en niet iedereen wil na de laatste film met elkaar in contact blijven."

De 23-jarige actrice windt er geen doekjes om: volgens Nikki, die in Twilight de rol van Rosalie Hale vertolkt, ligt het succes van de reeks aan de basis van de strubbelingen op de set. "In het begin ging het er allemaal onschuldig aantoe en was alles nog leuk, we waren één grote familie. En dan kwam het succes van Twilight en de hele hetze die daarbij hoorde... Nee, we zijn lang niet allemaal de beste vrienden, en niet iedereen wil na de laatste film met elkaar in contact blijven."

Nikki brak in 2003 door met haar rol in Thirteen, waar ze tegen wil en dank het imago van feestbeest aan overhield: "Iedereen zag mij als de party girl uit Thirteen. Het grappige was dat ik destijds maagd was, geen drugs gebruikte en amper dronk", aldus de kersverse echtgenote van Paul McDonald. 

Twilight Breaking Dawn Part I draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen. (kgm/hlnhollywood)


Bron: hln.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten