maandag 14 november 2011

Exclusief op HLN.BE: wereldpremière Twilight: Breaking Dawn part 1


Belgische fans moeten nog tot woensdag wachten, maar in Los Angeles gaat het vannacht al gebeuren: de wereldpremière van de voorlaatste film uit de Twilight Saga: Breaking Dawn part I.
De hele Twilight-crew heeft de voorbije dagen kriskras door de Verenigde Staten gereisd om de film te promoten en de Twilightkoorts begint daar dan ook behoorlijk te stijgen. Terwijl Taylor Lautner de fans in New York begroet, zijn Nikki Reed en Ashley Greene in San Francisco. Maar vanavond komen ze allemaal samen in Los Angeles voor de wereldpremière van de film.

Om 17h plaatselijke tijd (02 uur Belgische tijd) begint het aan het Nokia Centre in Los Angeles, met een uitgebreide rode loper en alles. Tot 20h (05 uur bij ons) kan je het hele gebeuren volgen alsof je er zelf bij bent. Zonder te moeten overnachten in tentjes downtown Los Angeles, zoals de Amerikaanse fans dat moeten doen...

Taferelen van de Twilightgekte én de promotournee van de acteurs kan je bekijken in deze fotoreeks. Hou deze site in het oog voor de livestream die start om 2 uur vannacht!
Bron: hln.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten