donderdag 31 mei 2012

Pattinson dan toch niet in sequel 'Hunger Games'


(c) photo news.

De rol van Finnick in ‘Catching Fire’, het vervolg op ‘The Hunger Games’, gaat dan toch niet naar Robert Pattinson. Dat heeft de acteur zelf bekend gemaakt.


Armie Hammer. (c) ap.

“Ik werd vanmorgen wakker en ik zal allemaal artikels over mezelf in ‘The Hunger Games’”, verteld de ‘Twilight’-ster aan USA Today. “Dat maakte me een beetje nieuwsgierig, dus heb ik mijn agent maar meteen opgebeld.”

“Mijn agent vertelde me dat  niemand me die filmrol ooit zou aanbieden”, lacht Pattinson. “Het eerste wat in me opkwam was: ‘Bedankt voor deze geruststelling!’”

Pattinson mag dan wel niet meer in de running zijn voor de rol van Finnick, maar volgens E! News heeft filmstudio Lionsgate nog drie acteurs op zijn verlanglijstje staan. Zo zouden Armie Hammer (25, ‘The Social Network’), Taylor Kitsch (31, ‘John Carter’, ‘Battleship’) en Garrett Hedlund (27, ‘Country Strong’) kans make nom Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemswort te vervoegen voor het tweede deel van ‘The Hunger Games’.
De studio zou nog deze week de nieuwe castleden bekendmaken. De opnames van ‘Catchin Fire’ gaan in de herfst van start. De film, geregisseerd door Francis Lawrence, komt op 22 november 2013 in de Amerikaanse bioscoopzalen.
Taylor Kitsch. (c) reuters.
Bron

Robert Pattinson is doodsbang van fans


Robert Pattinson is een van de populairste acteurs van het moment en dat zorgt voor een heleboel fans. Maar de talloze gierende aanbidsters jagen de 26-jarige ‘Twilight’-ster de stuipen op het lijf. Hij vindt het immers niet leuk dat ze hem steeds achtervolgen.


‘Hoe vaker je fans tegenkomt, hoe meer ze over je te weten willen komen’, zegt Pattinson in een interview met Showbizspy. ‘In de verte zie ik soms een schreeuwende mensenmassa. Als ik dan met enkele fans ga praten, hebben ze het plots over een boek dat ik een aantal jarengeleden heb vermeld in een of ander interview.’

Hij beklemtoont dat fans bij de eerste ‘Twilight’-film alleen maar stonden te schreeuwen, maar dat is nu helemaal anders. Pattinson meent dat iedereen persoonlijke anekdotes over hem heeft.

Geen vampierenfilms meer
Pattinson maakte enkele dagen geleden bekend dat hij vampierenfilms beu is. Hij is ervan overtuigd dat je inspiratie wegebt als je lang dezelfde rol speelt. ‘Je voelt je nutteloos en weet niet meer wat gedaan’, klinkt het op de filmsite shortlist.com. ‘Ik ben op een punt gekomen in mijn carrière waarop ik tienerfilms achter mij moet laten.’

De fans zijn dus gewaarschuwd: in ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2’ zal de meisjesmagneet voor de allerlaatste keer te zien zijn als vampier Edward Cullen. De prent wordt op 16 november in de Belgische bioscoopzalen verwacht.

Foto van de dag!

Bella
- New Moon

Tumblr_m4hrazq24u1rw1mwdo1_500_large

Cake it!

Hoi!
Hier de Cake it! van deze week!
Het ziet er zooo lekker uit!

zondag 27 mei 2012

Foto van de dag!

Edward en Bella
- Twilight

Tumblr_m4n2o07wp01rw1mwdo1_500_large

Kristen Stewart terug in Los Angeles!


Kristen is terug in Los Angeles! Wanneer ze aankwam in LAX Airport droeg ze een t-shirt met gaten. (26 mei)
De 22-jarige actrice is terug in de Verenigde Staten na aanwezig te zijn op de Cannes Film Festival, waar ze haar nieuwste film On the Road een première had. 

kristen stewart ripped shirt 01
kristen stewart ripped shirt 02
kristen stewart ripped shirt 17 

zaterdag 26 mei 2012

Gerucht: Robert Pattinson in The Hunger Games 2


 

Van de ene tienerhype naar de andere? Na vampier Edward in Twilight, zou Robert Pattinson benaderd zijn voor een rol in het vervolg op ‘The Hunger Games’ (‘Catching Fire’). Officieel is dat bijlange na nog niet: de filmmaatschappij Lion’s Gate weigert enige castinggeruchten te ontkennen, bevestigen of becommentariëren.

Robert zou gevraagd zin voor de rol van Finnick Odair, een knappe Hunger Games-winnaar uit district 4. Hij speelt een sleutelrol in het middelste deel van de trilogie, en raakt bevriend met Katniss, (gedeelte) winnares uit district 12.

Tussen gerucht en bevestiging is vaak een lange weg af te leggen, vooral in de filmwereld. Dat Lionsgate R-Patz wil, betekent niet dat ze hem ook te pakken krijgen. Misschien is de acteur toe aan rust, serieuze rollen of past het niet in zijn schema… .

Filmkenners doen het gerucht alvast af als ‘erg onwaarschijnlijk’: Robert is eindelijk vrij van de Twilight-reeks, waarom zou hij zich in een nieuwe, zij het kortere, franchise storten? Eén link evenwel: deel 2 van ‘The Hunger Games’ wordt geregisseerd door Francis Lawrence, en de twee werkten al samen aan ‘Water for Elephants’.
‘Catching Fire’ begint te filmen in de herfst en wordt gereleased in november 2013.

Twilight-koppel kussend betrapt


Photo News


Nu kunnen ze het echt niet meer ontkennen: Twilight-acteurs Robert Pattinson en Kristen Stewart zijn tijdens een onbewaakt moment in Cannes betrapt terwijl ze passioneel aan het kussen waren. Het is al lang geen geheim meer dat het filmkoppel ook in het dagelijks leven de lakens deelt, maar Pattinson en Stewart hebben totnogtoe altijd geweigerd hun relatie officieel te bevestigen. Al is dat dus niet meer nodig.



Robert Pattinson heerlijk warrig in Cannes


(c) photo news.


Robert Pattinson is in Cannes om zijn nieuwste film ‘Cosmopolis’ te helpen voorstellen. Bij de photocall deze ochtend (25/05) zag Robert eruit zoals we dat van hem gewend zijn: een tikje warrig.

Sarah, Robert en Emily in Cannes (c) ap.

Nonchalance is het sleutel bij Robert Pattinson en da tblijkt altijd op niet-rode loperevents. Vandaag (25/05) in Cannes zag je het aan de losse zwarte broek en het open geknoopt wit hemd dat over de broek hing.
Aan de rand was een stukje T-shirt met V-hals zichtbaar. Het donkerblauwe jasje moet de outfit nog enigszins netjes houden, maar dat lukt amper.

Niet zo erg: het is zijn handelsmerk. Het maakt hem wie hij is, en dat is duidelijk niet iemand die uren voor de spiegel staat. Trouwens, dat tikje nonchalance, laisser-faire, is dat niet wat vrouwen aantrekt?
Collega’s Sarah Gadon en Emily Hampshire alvast wel: zij amuseerden zich kostelijk aan zijn zijden tijdens de fotoshoot, en voelden zich zelf comfortabel genoeg om de wereldster gemoedelijk aan te raken…

Kristen Stewart laat net iets te veel bloot zien in Cannes


(c) getty

Kristen Stewart is geen preuts meisje meer. Dat bewees ze al door volledig uit de kleren te gaan in ‘Sur la Route’, haar nieuwste film die in Cannes meedingt naar de prijzen. Maar ook naast het grote scherm durft de 22-jarige actrice tegenwoordig wat meer bloot te laten zien. Zo verscheen ze op de première van ‘Cosmopolis’, met vriendje Robert Pattinson in de hoofdrol, met een wel zéér onthullende decolleté.

Kristen Stewart (c) getty
Op het eerste gezicht zag Kristen er nochtans onberispelijk uit in haar lange, rode jurk met doorzichtige kanten afwerking op de rug en langs de zijkant.

Het was pas wanneer de 22-jarige actrice zich in profiel stelde, dat de jurk net iets te veel onthulde. Rond haar boezem was de neklijn te wijd, waardoor op sommige foto’s (bijna?)  één van haar tepels te zien is.

Een opvallende keuze voor Kristen, die lijkt te willen bewijzen dat ze stilaan een echte vrouw wordt. Onlangs werd de actrice nog uitgeroepen werd tot ‘best geklede vrouw ter wereld’, maar daar kwam heel wat kritiek op.




Robsten : Cannes Festival Couple!


Kristen Stewart en Robert Pattinson hebben plezier na een weekje te promoten voor hun laatste films op  Cannes Film Festival op vrijdag 25 mei.

’s  Nachts werd het koppel omringd met zoveel fans dat ze de security nodig hadden om hen naar hun auto te helpen.

Hier een paar foto's ...

stewart rob cannes couple 01
stewart rob cannes couple 02
stewart rob cannes couple 05

Foto van de dag!

Bella
- New Moon

woensdag 23 mei 2012

Kristen Stewart @ Cannes Film Festival

Kristen Stewart was in Cannes Film Festival (Frankrijk) voor de première van On the Road!
Hier een paar foto's...

kristen stewart kirsten dunst on road cannes premiere 01
kristen stewart kirsten dunst on road cannes premiere 04
kristen stewart kirsten dunst on road cannes premiere 06
kristen stewart kirsten dunst on road cannes premiere 13
kristen stewart kirsten dunst on road cannes premiere 15
kristen stewart kirsten dunst on road cannes premiere 17

Robert Pattinson steunt Kristen Stewart

Robert kwam voor de On the Road premiere naar Cannes Film Festival op woensdag 23mei in 'Palais des Festivals' in Cannes, Frankrijk.


Robert kwam om Kristen's nieuwe film te steunen, waar ze speelt met Kirsten Dunst, Amy Adams, Viggo Mortensen, and Garrett Hedlund.


Hier een paar foto's...

robert pattinson on road cannes premiere 01
robert pattinson on road cannes premiere 03
robert pattinson on road cannes premiere 04
robert pattinson on road cannes premiere 09
23rd May 2012