dinsdag 29 november 2011

Robert Pattinson voelt zich niet lekker bij orgasmes op de filmset

© photo news
Robert Pattinson houdt heel wat ongemakkelijke momenten over aan de opnames van 'The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1'. De acteur nam voor de vampierenfilm een heleboel seksscènes op met zijn vriendin Kristen Stewart, en hoewel hij blij was met het resultaat, geeft hij toe dat hij zich allesbehalve op zijn gemak voelde toen de crew op zijn vingers zat te kijken.
© photo news
"We kijken recht in de camera terwijl we van die 'orgasme-gezichten' aan het trekken zijn, en vanaf dat moment wordt het alleen maar vernederender. Maar ik denk dat we dat achteraf gezien nog wel goed gedaan hebben", aldus R-Pat aan Espectacular TV.

Pattinson gaf onlangs toe dat hij graag letterlijk wat meer beweging in de seksscènes wilde brengen. "Ik was het niet, het was Kristen. Ik doe keer op keer hetzelfde, de 'normale' beweging. Normaalgezien moet je opletten met hoeveel naakt je in een film toont, maar nu ging de discussie over onze bewegingen. Seksbewegingen! De crew vroeg me zelfs om helemaal niet te bewegen."

"Ze wilden ons een soort van leiband geven zodat we niet te veel konden bewegen. Ze wilden enkel kleine bewegingen zien, geen stevige vrijpartij", aldus Robert. (bang/kgm/hlnhollywood)














Bron: hln.be

Foto van de dag!

Edward en Bella op hun huwelijk ♥
Ik hou van Bella's trouwkleed!

zaterdag 26 november 2011

Fotospecial: slapen in het bed van Robert Pattinson

Goed nieuws voor de ‘Twilight’-fans onder ons. Sinds korts kan je logeren in Casa em Paraty , de luxueuze villa waar de personages Bella (Kirsten Stewart) en Edward (Robert Pattinson) verbleven tijdens hun huwelijksreis.
Casa em Paraty in Mamangua Bay ligt tussen Rio de Janeiro en Sao Paulo en beschikt over zes slaapkamers, een groot privézwembad en een veranda van 700 vierkante meter. Je moet echter heel wat geld over hebben om in hetzelfde bed van de acteurs te slapen. Per twee nachten (minimale verblijfsduur) tel je maar liefst 5.235 euro neer.

Foto van de dag!

Edward Cullen ♥

Source: facebook.com

donderdag 24 november 2011

Bella’s trouwkleed nu al in de winkels

Hubby Edward mag dan blinken in de zon, op het huwelijk schittert Bella als geen ander dankzij haar prachtige Caroline Hererra trouwjurk. De vampierbruid kiest voor een klassiek, tijdloos ontwerp: geen onverstandige keuze voor iemand die zich op een eeuwig leven voorbereidt!
In Breaking Dawn, het vierde luik van de Twilight saga, stapt de 18-jarige eindelijk in het huwelijksbootje met “haar” vampier en dat doet ze in stijl.
“Deze jurk was echt een uitdaging”, vertelt Hererra, “Ik haalde inspiratie uit het boek en uit de beschrijvingen van schrijfster Stephanie Meyer. Fans verwachtten iets sexy, maar ik moest tegelijk de magische, onschuldige liefde van Bella ook in de verf zetten. Er lag echt veel druk op het hele ontwerpproces.”
De combinatie sexy/braaf is in elk geval geslaagd. Waar de jurk vooraan een zedig decolleté en braaf bedekte armen heeft, is de achterkant bijna volledig bloot. Een indrukwekkend rugdecolleté, met ingeborduurde bloemen, zorgt voor de nodige Waw-factor. Iedereen blij dus.
Zo blij zelfs, dat er al replica’s op de markt zijn. Hoewel de film amper een week geleden in première ging, heeft het modehuis Alfred Angelo al een replicadeal in de wacht gesleept. Voor een slordige 799 dollar kunnen Twilightfans in Bella’s jurk naar het altaar schrijden.
   styletoday

Kristen Stewart: "Ik doe mezelf pijn, het is belachelijk"

Vorige week op de première van 'Breaking Dawn' gaf de Twilightster Celebuzz een scoop over haar verwondingen...die ze blijkbaar zelf aanbrengt.
"Ik weet niet wat het is man, ik verlies mezelf gewoon", klonk het op de rode loper. "Ik zink weg in een vreemde vibe en ik doe mezelf pijn, het is echt belachelijk."

Gisterenavond laat werd Kristen gefotografeerd op de set van 'Snow White & The Huntsman' met een behoorlijk zwarekwetsuur aan haar hand. Zoals je kan zien op de foto zien haar knokkels er geschaafd en bloederig uit.

De 21-jarige actrice biechtte verder nog op dat ze eerder ook al haar voet had bezeerd op de set en dat een andere handkwetsuur de opnames zelfs voor enkele dagen heeft stilgelegd.

Daar blijft het helaas niet bij want Kristen zou niet alleen zichzelf pijnigen, ze bezorgde ook co-ster Chris Hemsworth een blauw oog toen ze hem 'per ongeluk' in het gezicht sloeg. Awtch! (lf)


Bron: hln.be

Foto van de dag!

Kellan Lutz en Ashley Greene (:

dinsdag 22 november 2011

Robert Pattinson wil zijn kinderen hondennamen geven

© ap
De Britse acteur Robert Pattinson wordt in de laatste nieuwe Twilightfilm, 'Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1', vader. In het echte leven vindt R-Pat dat hij daar met zijn 25 jaar nog véél te onvolwassen voor is. Hij vreest zelfs dat hij zijn kinderen belachelijke namen zou geven.
Robert en Kristen.
Robert en Kristen. © photo news
"Ik heb geen idee hoe ik mijn kinderen zou noemen", aldus Pattinson. "Ik denk nog steeds als een twaalfjarige, ik heb geen idee wat ik zou doen met een baby. Ik zou hem wellicht Killer noemen. Of een andere hondennaam, zoals Butch."

Het tieneridool, dat een relatie heeft met tegenspeelster Kristen Stewart, heeft totaal geen ervaring met kinderen. "Ik wil vader worden. Maar geen jonge vader", vertelt hij. "Ik heb geen ervaring met kinderen. In mijn vriendenkring heeft niemand kinderen. Ik heb zelfs geen klein broertje."

"Je had me moeten zien tijdens het filmen van 'Breaking Dawn'. Er waren twee baby's op de set, niet ouder dan twee of drie weken. Ik was de hele tijd bang dat ik ze zou breken." (hlnsydney/adb)
© reuters

Bron: hln.be

Foto van de dag!

Jackson Rathbone en Nikki Reed ^^

zondag 20 november 2011

Foto van de dag!

"And then, at Last, at last, I was there.
Edward held out his hand.
I touched the cool miracle of his skin..."



"... and I was home."


zaterdag 19 november 2011

Foto van de dag!

Charlie heeft zijn dochter 'weg' aan Edward ♥


Ik ben gaan kijken naar Breaking Dawn, en het is echt prachtig! ^^

vrijdag 18 november 2011

Robert Pattinson toont te veel bilspleet in Twilight

Kristen Stewart en Robert Pattinson, IRL ook een stelletje. © reuters
© reuters
Het heeft niet veel gescheeld of min zeventienjarigen hadden hun ouders moeten meenemen naar de nieuwe Twilightfilm, 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1'. De film kreeg in de Verenigde Staten bijna een R-rating. De reden: Robert Pattinson toonde te veel bilspleet tijdens zijn seksscène met Kristen Stewart. 

"Er was een beetje te veel bilspleet te zien, denk ik", legt het tieneridool uit. "Dat is het enige waarvan ik weet dat ze het achteraf veranderd hebben. Ze hebben de scène niet korter gemaakt of zo, ze hebben gewoon mijn spleet eruit gehaald."

De 25-jarige Brit legde ook uit dat zijn spaarpot niet weggesneden werd, maar dat die oververfd werd. Digitaal natuurlijk. "In films mag je billen zien, maar geen spleten", besluit hij wijs. (adb)
Bron: hln.be

Taylor Lautner: "Ik huilde écht in laatste scène 'Twilight"

© photo news
Taylor Lautner, die weerwolf Jacob Black speelt in de 'Twilight'-filmreeks, had het bijzonder moeilijk op de laatste opnamedag. Wat hem goed uitkwam, want in de laatste scène moest hij huilen. 

"In mijn laatste scène met Rob (Pattinson) en Kristen (Stewart), die we de voorlaatste dag opnamen, dans ik met Kristen en neem ik afscheid van haar. Ze maakt zich klaar om op huwelijksreis te vertrekken. Dat was een zeer emotionele scène voor Jacob, maar tegelijk was ik het die afscheid nam van mijn tijd met Rob en Kristen. Mijn allerlaatste scène is die waar Bella net gestorven is en ik uit het huis loop, op de grond stort en het op een huilen zet. Dat was mijn laatste scène voor de film, de laatste voor de reeks, dat maakte het makkelijker om te huilen".

Lautner is blij dat 'Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2' nog niet uit is, want dat betekent dat hij de rest van de cast nog zal ontmoeten wanneer ze die film wereldwijd moeten gaan promoten. 

"Ik ben triest, echt waar. De enige reden waarom ik glimlach is dat ik weet dat ik deze films het komende anderhalf jaar zal promoten, en dat we elkaar dus nog vaak zullen zien. Toen we vroeger een filmopname afsloten, wisten we dat we over enkele maanden terug samen zouden zijn, maar dit einde was bijzonder emotioneel. Vijf films hebben we samen gemaakt, en we weten dat er geen weg terug is. Dat was hard". (bang/lb)
© bruno
© getty

Bron: hln.be

Foto van de dag!

Nikki Reed, Peter Facinelli en Ashley Greene op de première in New York!

donderdag 17 november 2011

Nikki Reed: "Twilight-acteurs zijn geen goede vrienden"

© getty
© getty
Wie denkt dat de cast van Twilight de beste vriendjes zijn, zit er helemaal naast. Volgens Nikki Reed is het allesbehalve peis en vree tussen de acteurs: "Nee, we zijn lang niet allemaal de beste vrienden, en niet iedereen wil na de laatste film met elkaar in contact blijven."

De 23-jarige actrice windt er geen doekjes om: volgens Nikki, die in Twilight de rol van Rosalie Hale vertolkt, ligt het succes van de reeks aan de basis van de strubbelingen op de set. "In het begin ging het er allemaal onschuldig aantoe en was alles nog leuk, we waren één grote familie. En dan kwam het succes van Twilight en de hele hetze die daarbij hoorde... Nee, we zijn lang niet allemaal de beste vrienden, en niet iedereen wil na de laatste film met elkaar in contact blijven."

Nikki brak in 2003 door met haar rol in Thirteen, waar ze tegen wil en dank het imago van feestbeest aan overhield: "Iedereen zag mij als de party girl uit Thirteen. Het grappige was dat ik destijds maagd was, geen drugs gebruikte en amper dronk", aldus de kersverse echtgenote van Paul McDonald. 

Twilight Breaking Dawn Part I draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen. (kgm/hlnhollywood)


Bron: hln.be

Foto van de dag!

Edward en Bella aan het altaar! ♥
I ♥ it!

Wie heeft Breaking Dawn al gezien??

woensdag 16 november 2011

Foto van de dag!

Vandaag een foto van de première in Londen ^^ (natuurlijk! ;))
Robert Pattinson en Kristen Stewart ♥

Enne, wie is al naar Breaking Dawn gaan kijken??

Fotospecial: Nieuwe Breaking Dawn film in première!

Maandag ging de vierde Twilight-film, "Breaking Dawn, part 1", in première in Los Angeles. De acteurs van de film en andere sterren werden duchtig gefotografeerd door een menigte gillende fans.


Bekijk de foto's!

Bron: nieuwsblad.be

Meer schaken dan vrijen in de nieuwe Twilight-film

Hoera, Bella en haar geliefde vampier Edward Cullen kunnen na hun huwelijk eindelijk van bil gaan! Maar de duizenden Twilight-fans die straks naar de bioscoop stormen in de hoop stomende beelden van de huwelijksnacht te zien, komen van een kale kermis thuis.
In Amerika ging dinsdagnacht Breaking Dawn Part 1 in wereldpremière, het vierde deel in de Twilight saga rond Bella Swan die hopeloos verliefd wordt op vampier Edward Cullen. Duizenden bakvissen en oudere vrouwelijke fans kampeerden al dagen op voorhand rond het Nokia Theatre in Los Angeles. Dit jaar was de opwinding nog groter, want wie het boek van Stephenie Meyer had gelezen, wist dat Bella na drie boeken en films lang smachten naar haar Edward, eindelijk beloond zou worden voor haar geduld. Edward en Bella trouwen, en dus kunnen ze hun relatie eindelijk consumeren. Tienermeisjes overal ter wereld lazen met rode oortjes het boek, en natuurlijk waren ze ook benieuwd hoe dat allemaal verfilmd zou worden.
Vleeskleurige string

Het aftellen naar de première duurde voor veel fans ondraaglijk lang. Gelukkig lekten er op het internet 'per ongeluk' al eens een paar filmbeelden uit. Enkele sexy foto's van een halfnaakte Robert Pattinson en Kristen Stewart (ook in het echte leven een koppel) tijdens een romantische scène in de met maanlicht overgoten zee zwengelden de hype alleen maar aan. Ook de acteurs deden de voorbije weken hun duit in het zakje, want natuurlijk stelden alle journalisten vragen over dé beruchte seksscène. En dus vertelde Robert ook ons drie weken geleden in Brussel braaf hoe het was om zo'n pikante scène te spelen, en dat hij een veel te kleine vleeskleurige string moest dragen.

Veel hype vooraf dus, maar in de montagekamer is blijkbaar het een en het ander gesneuveld. Het gaat er inderdaad hevig aan toe op de huwelijksnacht van Bella en Edward, maar veel krijgt de kijker daar niet van te zien. Een beetje geknuffel, een blote schouder, en that's all, folks. Verder houden Bella en Edward zich tijdens hun wittebroodsweken vooral bezig met... schaken. Het mag bijna een wonder heten dat Bella zwanger geraakt.

Flink geknipt

Het ziet er naar uit dat de studiobazen flink laten knippen hebben in de bewuste scène om in Amerika slechts het PG13-label te krijgen. Zo'n label betekent dat de film 'materiaal bevat dat voor kinderen onder de 13 jaar minder geschikt is', maar heeft verder weinig gevolgen. Een stap verder was een R-rating geweest, die jongeren onder de 17 verplicht vergezeld te worden door een ouder. Wat met het oog op het bakvispubliek een ramp geweest zou zijn.

De keuze was dus vlug gemaakt om de schaar te zetten in de bedcapriolen van Bella en Edward. Teleurgestelde Twilight-fans kijken ongetwijfeld al verlangend uit naar de dvd met een 'special extended edition' om hun tanden in te zetten. 

dinsdag 15 november 2011

Foto's Premiere!

Hoi iedereen!
Gisteren (14/11) was het de wereldpremière in Los Angeles!!!
Op de volgende links kan je foto's zien.
Die foto's komen van mijn andere, een Engelstalige blog.
Geniet van de foto's!

maandag 14 november 2011

Exclusief op HLN.BE: wereldpremière Twilight: Breaking Dawn part 1


Belgische fans moeten nog tot woensdag wachten, maar in Los Angeles gaat het vannacht al gebeuren: de wereldpremière van de voorlaatste film uit de Twilight Saga: Breaking Dawn part I.
De hele Twilight-crew heeft de voorbije dagen kriskras door de Verenigde Staten gereisd om de film te promoten en de Twilightkoorts begint daar dan ook behoorlijk te stijgen. Terwijl Taylor Lautner de fans in New York begroet, zijn Nikki Reed en Ashley Greene in San Francisco. Maar vanavond komen ze allemaal samen in Los Angeles voor de wereldpremière van de film.

Om 17h plaatselijke tijd (02 uur Belgische tijd) begint het aan het Nokia Centre in Los Angeles, met een uitgebreide rode loper en alles. Tot 20h (05 uur bij ons) kan je het hele gebeuren volgen alsof je er zelf bij bent. Zonder te moeten overnachten in tentjes downtown Los Angeles, zoals de Amerikaanse fans dat moeten doen...

Taferelen van de Twilightgekte én de promotournee van de acteurs kan je bekijken in deze fotoreeks. Hou deze site in het oog voor de livestream die start om 2 uur vannacht!
Bron: hln.be

Covertime!

Ashley Greene op de cover van Esquire Magazine (Mexico)

Foto van de dag!

Bella in Breaking Dawn, haar gerief aan het inpakken (:

Wahoooooo! Nog 2 dageeeeeen!!

zondag 13 november 2011

Foto van de dag!

Bella en Edward op weg naar Isle Esmé

Nog 3 dageeeeen!

Twilight-fans kamperen in LA

Honderden fans van de Twilight-films hebben hun tentjes opgezet voor de bioscoop in Los Angeles waar maandag 'The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1' in premiere gaat. Ze willen nu al een plaatsje bemachtigen zo dicht mogelijk bij de rode loper.


Bekijk het filmpje!


Bron: showbizzsite.be

zaterdag 12 november 2011

vrijdag 11 november 2011

donderdag 10 november 2011

Robert Pattinson: "Ik begon te acteren om meiden te versieren"


Robert Pattinson maakt er geen geheim van dat hij begon te acteren met één doel voor ogen: scoren bij de vrouwen. Maar de ster van de 'Twilight'-filmreeks staat wel versteld van de aandacht die hij tegenwoordig van vrouwen krijgt. 

"Ik wilde meisjes ontmoeten, dat was de voornaamste reden", antwoordde de 25-jarige R-Patz toen David Letterman hem vroeg waarom hij drama is gaan studeren.

Chronisch verveeld
Maar met die meiden liep het niet altijd van een leien dakje. "Drie jaar geleden speelde ik in Spanje Salvador Dali in de biopic 'Little Ashes'. Elke dag stond een meisje me op te wachten op de stoep voor mijn appartement. Drie weken lang. Op een dag was ik zo chronisch verveeld dat ik haar zei 'heb je misschien zin om mee uit eten te gaan? Niemand wil met me omgaan'. Bleek dat haar ouders een restaurant hadden, ze nam me mee en twee uur lang zat ik te klagen over zowat alles in mijn leven. Ze gaf me de rekening, en ik zag haar nooit meer terug".

Vermommingen
Pattinson verklaarde voorts dat hij zich vaak vermomt om niet herkend te worden. "Ik doe soms pogingen om me onherkenbaar te maken, maar dat loopt meestal slecht af. Aanvankelijk trok ik gekke bekken, maar dat bleek geen goede tactiek. Vervolgens probeerde ik vreemde tics, maar ook dat werkte niet". 

Jobzekerheid
Toch vindt hij het niet zo erg herkend te worden op straat, hij noemt het een vorm van jobzekerheid. "Zo voelt het toch, grappig genoeg. Als je een tijdlang niet buiten komt en plots blijkt dat mensen nog altijd schreeuwen als ze je herkennen, dat is best een opluchting". 

Tegenwoordig wordt Pattinson belaagd door vrouwen van alle leeftijden. "Het zijn heus niet allemaal tieners, ook veel oudere vrouwen. De oudere vrouwen zijn meer gepassioneerd. Het is eigenlijk best leuk. Sinds het succes van 'Twilight' worden vampieren als sexy beschouwd". De Britse acteur heeft al enige tijd een relatie met zijn tegenspeelster Kristen Stewart (21). (bang/lb)


Bron: hln.be