vrijdag 10 mei 2013

Pattinson en K-Stew kopen karaoketoestel

K-Stew en Robert Pattinson © photo news.
Robert Pattinson en Kristen Stewart hebben een luxe-uitvoering van een karaoketoestel gekocht. Compleet met podium en sfeerverlichting. Het zou hun favoriete vrijetijdsbesteding zijn.
Kristen Stewart op het Met Gala © getty.
Het koppel heeft zich onlangs verzoend, nadat het eind vorig jaar uit elkaar ging toen K-Stew een affaire had met regisseur Rupert Sanders.

"Ze houden allebei van karaoke. Ze gingen vroeger zo vaak ze maar konden naar karaokebars, maar ze werden er vaak door mensen lastiggevallen. Dus heeft Robert zijn Kristen verrast met een eigen karaoketoestel. Het toestel is volledig uitgerust met discoverlichting, groot scherm en heeft zelfs een eigen minipodium", vertelde een bron aan de krant The Sun.  

Robert (26) en Kristen (23) zijn zo trots op hun aankoop dat ze al vrienden en buren hebben uitgenodigd om samen plezier te maken. "Nu hebben ze karaokefeestjes thuis met al hun buren en vrienden uit Los Angeles. Zelfs als Robert en Kristen een avondje zijn gaan stappen, houden ze af en toe nog ouderwetse meezingavonden."  

Angels
De favoriete song van de 'Twilight'-acteur is 'Angels' van Robbie Williams. Blijkbaar doet hij het fantastisch. Hij zong het liedje vaak toen hij klein was en moet zelfs niet meer naar het scherm kijken om de tekst te zingen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten