maandag 13 mei 2013

K-Stew koopt Robert Pattinson een handgemaakte snookertafel

K-Stew en Robert Pattinson © belga.
K-Stew heeft lang moeten zoeken naar wat ze aan een man, die alles al heeft, cadeau moet doen, maar ze heeft het gevonden: een snookertafel. En niet zomaar een. Een handgemaakte snookertafel.
© photo news.
Kristen Stewart heeft alle winkels die ze kent, afgezocht voor hét perfecte cadeau voor de 27e verjaardag van haar man Robert Pattinson. Ze kwam uit bij een handgemaakte snookertafel die ze speciaal heeft laten overbrengen naar Los Feliz in Los Angeles.

"Robert is een normale jongen. Hij wil geen 'blingbling'-horloge of een hippe wagen, dus heeft Kristen een handgemaakte snookertafel gekocht en in het geheim naar hun buitenverblijf in Los Feliz laten brengen", vertelde een insider.

De 23-jarige 'Twilight'-ster heeft er ook voor gezorgd dat Robert zich helemaal thuis voelt in Los Feliz door zijn favoriete 'Heinz'-ketchup en Britse theezakjes mee over te brengen.

Ondanks de recente liefdesperikelen, gaat het uiterst goed met het Hollywoodkoppel. Blijkbaar had R-Patz gewoon een goed kopje Engelse thee nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten