woensdag 1 mei 2013

Robert Pattinson wil K-Stew aan leugendetector hangen

Kristen Stewart en Robert Pattinson. © getty.
Nadat Kristen Stewart vorige week in de auto stapte met haar ex-minnaar Rupert Sanders, die uiteindelijk een dubbelganger bleek te zijn, wil liefje Robert Pattinson de actrice aan de leugendetector hangen. Voor te lachen, althans. Om K-Stew de stuipen op het lijf te jagen, maakte 25-jarige 'Twilight'-acteur 'een afspraak'.
"Het gaat geweldig tussen Kristen en Rob de laatste tijd", aldus een bron aan The Sun. Zo goed dat R-Patz opnieuw het volste vertrouwen heeft in zijn liefje: "Hij moest heel hard lachen toen iemand hem de foto's toonde."

Vorige week konden paparazzi Stewart immers opnieuw spotten met haar voormalige minnaar, regisseur Rupert Sanders, met wie ze Robert had bedrogen. Achteraf bleek het echter om iemand totaal anders te gaan die gewoon heel hard op hem leek.

Toch maakte Pattinson van de gelegenheid gebruik om Kristen beet te nemen: "Het leek hem wel grappig om voor Kristen een afspraak te regelen om aan de leugendetector te gaan hangen." Gelukkig zag K-Stew er eveneens de humor van in. Eind goed al goed dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten