woensdag 22 mei 2013

Pattinson en Stewart vochten dagenlang over affaire

© getty.
Het ziet ernaar uit dat Robert Pattinson Kristen Stewart de affaire die ze had met regisseur Rupert Sanders niet helemaal heeft vergeven. Us Weekly schrijft dat de twee voor het beëindigen van hun relatie hier dagenlang ruzie over hebben gehad.
Een bron vertelt dat al die ellende weer naar boven kwam. "Het vreemdgaan zit hem nog steeds dwars. Evenals haar egoïsme en haar stemming van de laatste tijd. De affaire was slechts een van de vele problemen die het stel had."

De tijd zal bepalen of de twee acteurs weer bij elkaar komen. "Robert is er erg kapot van. Maar ze kunnen weer bij elkaar komen", voegt de bron als laatste toe.

Vorige maand op het Coachella muziekfestival in Californië zagen Kristen en Robert er nochtans dolverliefd uit. Als echte tieners hielden ze elkaars handje vast en gaven ze schattige kusjes. Bovendien kocht Robert een peperdure pen voor Kristens verjaardag. Omgekeerd kwam Pattinson dan weer niet opdagen op zijn eigen verjaardagsfeestje dat Stewart voor hem had georganiseerd.

En zo is de Robsten-saga intussen opgelopen tot part 1001. Benieuwd of er nog een vervolg komt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten