donderdag 1 december 2011

Waarom elke vrouw gelukkig zou zijn met een lief als Robert Pattinson

© photo news
Hoewel Kristen Stewart zelden over haar relatie met Robert Pattinson praat, kon ze het in een recent interview toch niet laten om te stoefen over haar vriendje. De actrice somde een aantal van zijn kwaliteiten op, waar volgens haar elke vrouw naar op zoek is.
© afp
© bruno
"Rob heeft veel kwaliteiten die hem begeerlijk maken. Hij is niet alleen erg intelligent en bekwaam, maar hij heeft ook een sterke wilskracht, een uitstekend redeneervermogen en veel gezond verstand", vertelde Kristen aan de Times of India.

En hoewel we, in tegenstelling tot andere celebritiekoppels, amper verhalen horen over ruzies tussen de twee, durven ze af en toe wel in discussie te gaan. En wie geeft dan meestal het eerst toe dat hij fout is? Juist, Robert!

"Eén van zijn beste kwaliteiten is zijn vermogen om zijn eigen fouten in te zien. Hij is helemaal niet koppig", legt ze uit. "Ik denk dat elk meisje deze kwaliteiten zoekt in haar partner."

Onlangs gaf Robert toe dat hij al verliefd was op Kristen voor ze aan de opnames van de eerste 'Twilight'-film begonnen. En uit de lofbetuigingen van Kristen blijkt niet alleen dat zijn liefde nog steeds erg sterk is, maar ook dat die gevoelens volledig wederzijds zijn. (lbs)
© reuters

Bron: hln.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten