woensdag 28 december 2011

"Robert 'Fattinson' barst uit zijn broek"




Nu het Twilight-tijdperk erop zit, laat Robert Pattinson zich helemaal gaan. De acteur zou zich zodanig volproppen met pizza en bier waardoor hij in een mum van tijd een indrukwekkende bierbuik kweekte. Althans, dat beweert het Amerikaanse tijdschrift Star.

© reuters


“Robert Pattinson is in de wolken omdat de Twilightreeks eindelijk is afgelopen”, vertelt een bron aan het Amerikaanse magazine Star. “Nu kan hij opnieuw van zijn lievelingsdingen genieten: pizza en bier!
Volgens diezelfde insider zou Pattinson tijdens de opnames van Twilight enorm hebben afgezien. Het zou de acteur bloed zweet en tranen gekost hebben om zich klaar te stomen voor zijn rol als Edward Cullen, iets waar de Britse hunk allesbehalve blij mee was. “Het was een regelrechte foltering voor Rob, die een hekel heeft aan sporten en diëten.”

Strijd verloren
Star beweert dat de kilo’s zich bij R-Patz al tijdens de opnames van ‘Breaking Dawn’ begonnen op te stapelen. Zo zou de acteur volgens het tijdschrift ‘de strijd tegen de kilo’s hebben verloren’ en ‘propte zich lang voor het einde van de opnames stiekem vol met zijn favoriete snacks’.
“Tijdens de laatste week van de opnames was Rob zoveel bijgekomen dat ze de strandscènes donkerder hebben moeten maken zodat je zijn bierbuik niet meer kon zien”, aldus de ingewijde.
Vlak nadat Star het verhaal van Robert ‘Fattinson’ de wereld instuurde, klopte een crewlid van Twilight bij Gossip Cop aan om de geruchten vliegensvlug van tafel te vegen. “Pattinson kwam geen enkele kilo aan tijdens de opnames en er werd geen enkele scène aangepast om zijn zogezegde bierbuik weg te foefelen”, luidt het kort maar krachtig (kgm/hlnhollywood)

Bron: hln.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten