vrijdag 29 juni 2012

Kristen Stewart nieuwe gezicht van Balenciagaparfum


Kristen Stewart

Actrice Kristen Stewart wordt het nieuwe gezicht van het gloednieuwe parfum Florabotanica van het Spaanse modehuis Balenciaga.

Kristen Stewart en Nicolas Ghesquière
Kristen met Nicolas Ghesquière
Het werd al eerder in de wandelgangen gefluisterd, maar nu wordt het gerucht ook officieel bevestigd. Best betaalde actrice van het jaar Kristen Stewart laat haar bankrekening netjes verder aantikken als uithangsbord van Balenciaga’s nieuwe parfum.

Kristen Stewart geeft graag toe dat ze een grote fan is van Nicolas Ghesquière en dat ze stond te springen voor de opdracht. ‘Ik wou dolgraag deel uitmaken van dit kunstzinnige project. Welke opdracht hij me ook voorstelt, ik zou in om het even welk project met Nicolas Ghesquière meestappen. Ik hou van de passie die hij uitstraalt voor mode’, vertelt Kristen Stewart aan WWD.

Na Balenciaga Paris is Florabotanica het tweede grote parfumproject waar Nicolas Ghesquière zich over ontfermt. Het uitgangspunt voor de geur was een jong publiek tussen 18 en 25. ‘Toen ik het thema van het parfum uitwerkte,dacht ik meteen aan de perfecte schoonheid en sterke persoonlijkheid van Kristen Stewart’, verklapt Nicolas Ghesquière aan WWD.

Steven Meisel kroop achter de lens voor de campagne en stopte Kristen Stewart in een romantische bloemenjurk van Balenciaga. Ook de set werd in bloemen gehuld met elementen van Ghesquières befaamde bloemenprint in 3-D.

Hoe het parfum ruikt? Als een dromerige mix van rozen, anjers en amber met fijne toetsen van vetiver en munt. Florabotanica wordt vanaf november verkocht vanaf 52 euro.

Foto van de dag!

Bella
- Breaking Dawn deel 1

woensdag 27 juni 2012

‘Breaking Dawn Part 2′ Panel @ ComicCon op 12 juli

Op 12 juli zal de Breaking Dawn - deel 2 panel aanwezig zijn bij ComicCon!


Van Summit Entertainment;

Greetings,
We are happy to announce that THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2 will be the opening panel in Hall H at ComicCon ® International in San Diego on Thursday, July 12,2012. Summit Entertainment will present a sneak peek at the highly anticipated conclusion of The Twilight Saga films. This is a must-see for fans interested in the story’s final chapter, who will be shown exclusive footage from THE TWILIGHT SAGA BREAKING DAWN – PART 2 and treated to a cast and filmmaker Q&A session providing details on the epic finale.
In addition to the panel, BREAKING DAWN – PART 2 will also be present at the Summit Entertainment booth on the convention floor. Those who stop by will have the chance to attend autographs signings, participate in contests and collect free giveaways all weekend long

Breaking Dawn summit 300x296 Breaking Dawn Part 2 Panel at ComicCon July 12 twilight comic con breaking dawn part 2


Foto van de dag!

Jasper en Alice
- Breaking Dawn deel 1

dinsdag 26 juni 2012

Kristen Stewart gepest omdat ze beenhaar niet schoor


(c) getty.

Hoewel Kristen Stewart twee maanden geleden door het Britse magazine Glamour nog werd uitgeroepen tot best geklede vrouw ter wereld, besteedde de 22-jarige ‘Snow White and the Huntsman’-actrice vroeger allesbehalve veel tijd aan haar uiterlijk. “Tot mijn vijftiende droeg ik kleren van mijn broer en werd ik uitgelachen omdat ik mijn beenhaar niet schoor”, vertrouwt Stewart toe aan het Amerikaanse magazine Vanity Fair.

(c) ap.
Na haar transformatie van ‘buitenbeentje’ tot ‘stijlkoningin’ wordt Kristen Stewart in showbizzland geprezen om haar ‘fijne neus’ naar nieuwe trends. De niet erg flatterende jongenslook, waar ze als tiener regelmatig op terugviel, heeft ze intussen zo goed al volledig opgegeven.

“Ik haatte school enorm”, vertelt Stewart aan Vanity Fair. “Als je kijkt naar foto’s van voor mijn vijftiende, was ik een echte jongen. Ik droeg de kleren van mijn broer”, getuig een openhartige Stewart. “Ik herinner me nog dat ze me uitlachten omdat ik geen Juicy Jeans (nvdr: een jeansmerk) droeg. Ik dacht er nog niet aan. Ik droeg gewoon mijn turnkleren.”

“Toch kon het me wel degelijk iets schelen dat ze zo met mij lachten. Ik zat daar wel enorm hard mee in”, gaat de Twilight-ster verder die in het interview ook toegeeft vroeger nooit gedroomd te hebben van prinsessen- en Barbiejurkjes.

Ongeschoren benen
De jonge brunette herinnert zich één bepaald moment uit haar schooltijd alsof het gisteren was. “In het eerste middelbaar werd ik in de kleedkamer eens aangestaard door een meisje met wie ik samen turnles volgde. Toen ze mijn benen zag riep ze: ‘Oh my God! Dat is afschuwelijk, jij scheert je benen niet!’”, aldus Stewart.
Gelukkig heeft de actrice uiteindelijk toch enig gevoel voor mode en persoonlijke verzorging ontwikkeld. En de meisjes die haar vroeger uitlachten, zullen nu vooral groen zien van jaloezie als Kristen op de volgende schoolreünie met haar vriendje Robert Pattinson aan haar arm verschijnt.

Foto van de dag!

Edward
- Breaking Dawn deel 2

maandag 25 juni 2012

Robert en Kristen op een huwelijk in New Jersey


Robert Pattinson en Kristen Stewart waren aanwezig op het huwelijk van producer Kevin Turen op 23 juni in New Jersey.

De genodigden hadden geluk, want Robert was de DJ!

Breaking Dawn RK jersey 5 300x300 Rob and Kristen at a Wedding in New Jersey robert pattinson kristen stewart
Breaking Dawn RK jersey 2 300x300 Rob and Kristen at a Wedding in New Jersey robert pattinson kristen stewart
Breaking Dawn RK Jersey 180x180 Rob and Kristen at a Wedding in New Jersey robert pattinson kristen stewart
RK jersey 3
Rk Jersey 6

Robert Pattinson & Kristen Stewart: Largo Lovebirds!


Robert Pattinson en Kristen Stewart gaan apart weg van de Largo in de Coronet op donderdag 21 juni in Los Angeles.

Het koppel genoot van een avond met live muziek voor dat ze (proberen om) onopgemerkt naar hun auto te gaan door de massa mensen.

kristen stewart robert pattinson largo 01
kristen stewart robert pattinson largo 02
kristen stewart robert pattinson largo 03
kristen stewart robert pattinson largo 04

Foto van de dag!

Bella en Alice
- Breaking Dawn deel 1

zondag 24 juni 2012

Foto van de dag!

Bella haar transformatie in vampier

Bella-cullen-bella-swan-blood-breaking-dawn-eyes-favim.com-450521_large

Dakota Fanning houdt van vintage!


Dakota Fanning is comfortabel chique wanneer ze ging winkelen op vrijdag 22 juni in Burbank, Californië.

Dakota spendeerde haar namiddag door de rekken met vintage kledij en probeerde een ouderwetse veren haarband.

fanning vintage 01
fanning vintage 03
fanning vintage 05
fanning vintage 10

zaterdag 23 juni 2012

De topless scène van Kristen Stewart

Amper 22 jaar en al de bestbetaalde actrice: niemand doet het Kristen Stewart na. De ster uit de Twilight-films zag het afgelopen jaar maar liefst 27,3 miljoen euro op haar bankrekening gestort.

(c) photo news.
Tegenover al dat geld moet uiteraard ook wat in ruil staan: zo is ze bij haar nieuwste rol in ‘On the Road’ meer topless te bewonderen dan gekleed. Als voorsmaakje krijgt u nu al te zien hoe ze met haar blote borsten een voorbijrijdende truckchauffeur van de weg doet slippen.

Stewart liet al verstaan dat ze nog geen moment spijt heeft van haar gewaagd optreden. “Ik wist dat er heel wat heisa over zou ontstaan, mensen zijn erg voorspelbaar. Maar ik ben erg trots dat ik het gedurfd heb.” In Cannes werd de bewuste scène op enthousiast gejoel onthaald. “Het publiek had me kunnen uitjouwen met luid boegeroep. Gelukkig stonden de mensen in mijn rij op en gaven ze me applaus.”

“Ik haat hakken” Eerder was ook al de nodig commotie ontstaan rond de seksscène met Robert Pattinson in ‘Twilight – Breaking Dawn 1’. Ouderverenigingen stonden op hun achterste poten omdat ‘stoottaferelen’ niet geschikt zijn voor jongelingen, luidde het.

En dan te bedenken dat Kristen eigenlijk een afkeer heeft van al die glitter en glamour van Hollywood. Te pas en te onpas duikt ze op in designerjurken, met daaronder versleten gympen. “Ik haat hakken, wat wil je dat ik doe?”, vertelde ze aan onze collega’s van ‘Het Laatste Nieuws’. “Ik heb nooit  in het middelpunt van de belangstelling willen staan. Ik wilde zelfs nooit actrice worden. Ik wil literatuur studeren en schrijfster worden. Er is meer in het leven dan acteren.”

Bron



Robert Pattinson: 'Breaking Dawn - Deel 2' is 'Funny & Krankzinnig'


Robert Pattinson probeert om de fotografen te vermijden wanneer hij de El Rey Theatre verlaat met een groep vrienden op woensdag 20 juni in Los Angeles.

Robert werd later gespot in de exclusieve Chateau Marmont. 
Hij recentelijk lachte over hoe funny Breaking Dawn deel 2 zal zijn.

“Het is heel grappig, de laatste,” zei hij aan Metro. “Ik bedoel, grappig en compleet krankzinnig. Er is Jacob die verliefd wordt op mijn dochter, dat opgroeit naar een 11 jarige in 3 maanden! Er waren ook vele scènes die zo bizar voelde.

robert pattinson breaking dawn part 2 is funny and insane 01
robert pattinson breaking dawn part 2 is funny and insane 03

Ashley Greene @ 'Samsung Galaxy' Event Host


Ashley Greene is prachtig in een klein zwart kleed wanneer ze aanwezig is op de Samsung Galaxy S ||| Launch op woensdag 20 juni in de Skylight Studios in New York City.

Ashley lachte voor de camera's wanneer ze poseerde op de rode loper om het evenement te hosten.

greene samsung event 01
greene samsung event 02
greene samsung event 04
greene samsung event 07

Foto van de dag!

Jacob en Bella
- Eclipse

donderdag 21 juni 2012

Kristen Stewart @ Snow White and the Huntsman Australische première!


Kristen Stewart en Chris Hemsworth komen aan op de Snow White and the Huntsman Australische première in  Cinemas Boni Junction op dinsdag 19 juni in Sydney, Australië.

Kristen zag er oogverblindend uit in een prachtige groene kralen Balmain op de witte loper.

Chris en Kristen genoten van hun tijd Down Under! Eerder deze week was Kristen te zien in een zwemclub, wanneer Chris de golven trotseerde bij het surfen.

swath sydney premiere 01
swath sydney premiere 02
swath sydney premiere 05
swath sydney premiere 04

Foto van de dag!

Edward en Bella
- Breaking Dawn deel 2

Cake it!

Hoi!
Deze week hebben we een cupcake!
Hmm!

woensdag 20 juni 2012

Hackers kraken e-mail acteur Taylor Lautner



De Hollywoodster wiens mailbox gekraakt werd, is acteur Taylor Lautner (20), een van de hoofdrolspelers uit de Twilight-films. Dat hebben de hacker van Rex Mundi bekendgemaakt. Ze dreigen ermee compromitterende e-mail van Lautner naar buiten te brengen als hij hen geen losgeld betaalt.

De deadline die ze het uitzendkantoor AGO-Interim oplegde, is deze ochtend verlopen. Als het bedrijf geen afkoopsom heeft neergeteld, zouden de hackers vandaag de gênante evaluaties van 10.000 sollicitanten publiceren. Rex Mundi zegt ook een Nederlands bedrijf te hebben gehackt.

Kristen Stewart best betaalde actrice van Hollywood



Kristen Stewart is de best betaalde actrice van Hollywood. Dat blijkt uit de jaarlijkse lijst die het zakentijdschrift Forbes dinsdagavond heeft bekendgemaakt.

Stewart, nog maar 22, mocht tussen mei 2011 en mei van dit jaar 34,5 miljoen dollar (zo’n 27,3 miljoen euro) op haar rekening bijschrijven. Haar rol als Bella Swan in de Twilight-films zat daar voor veel tussen. Momenteel is Stewart te zien in ‘Snow White and the Huntsman’ en ‘On the Road’.

De twee beste verdiende actrice is Cameron Diaz. Sandra Bullock maakt het podium vol. Angeline Jolie, vorig jaar nog helemaal bovenaan de lijst, moet het nu doen met de vierde plek, voor Charlize Theron. Hebben ook een plaatsje in de top-10: Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Meryl Streep, Kristen Wig en Jennifer Aniston.

De tien best betaalde actrices van Hollywood verdienden samen ongeveer 200 miljoen dollar, nog altijd een pak minder dan de 361 miljoen dollar die de tien grootverdieners bij de acteurs incasseerden


Bron

Aftellen naar 14 november met nieuwe trailer 'Twilight: Breaking Dawn Part 2'

Goed nieuws voor de ‘Twi-hards’: de gloednieuwe trailer van ‘Twilight: Breaking Dawn – Part 2’ staat online. Het aftellen naar de allerlaatste film uit de franchise is begonnen…

Bella (Kristen Stewart), die nu een vampier is, is in de zevende hemel met haar echtgenoot Edward Cullen (Robert Pattinson) en hun dochtertje Renesmee (Mackenzie Foy). Toch komt aan dat geluk als snel een einde wanner Alice Cullen (Ashley Greene) een akelig voorgevoel krijgt: zij is er van overtuigd dat de vampierclan Volturi zijn zinnen heeft gezet op de kleine Renesmee en een aanval op de Cullens beraamt.

Op 14 november komt er een einde aan het ‘Twilight’-tijdperk. Dan doet ‘Twilight: Breaking Dawn – Part 2’ zijn intrede in de Belgische bioscoopzalen, dat is twee dagen eerder dan de Amerikaanse release.


Foto van de dag!

We're the same temperature now
We hebben nu dezelfde temperatuur

Teaser trailer Breaking Dawn deel 2!

We geven een kans aan fanart!

Edward