woensdag 26 oktober 2011

Trouwen in de jurk van Bella Swan: het kan!


Goed nieuws voor doorwinterde Twilight-fans: er komt een exacte kopie van de Carolina Herrera-bruidsjurk van Bella Swan op de markt. Na de Kate-, Pippa- en Disneyjurk komt er nu dus ook een Twilight-japon...


De jurk ligt vanaf midden november in de winkelrekken, in dezelfde periode als de release van Breaking Dawn Part One. Modehuis Alfred Angelo zal de japon exclusief verkopen in zijn bruidsboetieken in de VS, maar zal ook in andere landen worden verkocht. Om welke landen het gaat is nog niet duidelijk.

Disney
Ook de prijs werd voorlopig niet bekendgemaakt, maar 'kenners' spelen op veilig en schatten de jurk tussen de 340 en 3400 euro.
De ontwerper ontwierp voor de herfst/wintercollectie al een Disneycollectie met stukken die onder andere gebaseerd werden op de jurken van de Schone Slaapster, Belle en Ariël.

Ondertussen wordt er druk gespeculeerd naar Bella's trouwkleed: er werden al verschillende filmbeelden vrijgegeven maar de jurk wordt angstvallig geheim gehouden tot 16 november, wanneer de film uitkomt. (kgm)


Bron: hln.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten