maandag 16 april 2012

Pattinson en Stewart naar Vancouver voor extra opnames 'Twilight'

De sterrencast van ‘Breaking Dawn Part 2’ moet opnieuw naar Vancouver om nieuwe opnames te maken voor ‘Twilight’. Dat heeft Bill Condon, de regisseur van de film, gisteren in een open brief aan zijn fans bekendgemaakt.


Robert Pattinson en Kristen Stewart moeten een aantal scènes opnieuw opnemen voor ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2’, die in november in de bioscoopzalen komt.

“We krijgen eindelijk zicht op onze ‘Deel Twee’-puzzel, en over een paar weken zullen we opnieuw naar het noorden gaan om een aantal nieuwe scènes op te nemen. Het gaat om de laatste missende stukjes”, aldus Condon.

Technische aanpassingen
Volgens de regisseur zal de verhaallijn niet worden aangepast. “We zullen geen nieuwe dialogen opnemen, het gaat enkel om wat technisch werk met onze cast en stuntmannen.”

Tot slot vertelt Condon dat hij iets leuk in petto heeft voor de ‘Twilight’-fans: “Ik ben blij dat ik kan meedelen dat we binnenkort een nieuwe trailer zullen uitbrengen. En wacht maar totdat jullie de eerste posters hebben gezien, ze zijn totaal verschillen dan alle beelden die jullie ooit van ‘Twilight’ hebben gezien”.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten