vrijdag 28 juni 2013

Robert Pattinson verlaat hotel met mysterieuze dame

Robert Pattinson © getty.
Sinds de romance met Kristen Stewart op de klippen liep, zagen we Robert Pattinson zelden in het gezelschap van een dame. Tot gisterenochtend althans. Zo is de 'Twilight'-acteur gespot met een mysterieuze vrouw toen hij het Chateau Marmont hotel in de vroege uurtjes verliet. Op een foto op de Amerikaanse showbizzwebsite is te zien hoe de brunette met een glimlach tot achter haar oren plaatsneemt in de wagen naast R-Patz.
Een week eerder werd Pattinson al eens gesignaleerd bij hetzelfde hotel, wat trouwens ook het favoriete stekje was van hem en zijn ex Kristen Stewart. Terwijl hij er vorige week feestte met vrienden en zakelijke ontmoetingen hield, lijkt het erop dat hij deze keer is teruggekomen voor een ander soort entertainment.

Wie de onbekende vrouw is, blijft voolopig een raadsel. De 27-jarige acteur is wel single, dus de kans bestaat dat het om een nieuwe liefdespartner gaat. Na zijn erg negatieve liefdeservaringen uit het verleden (Stewart bedroog hem met regisseur Rupert Sanders), verdient Pattinson het alvast om opnieuw gelukkig te zijn.

Het is voor het eerst dat er foto's zijn van de acteur in gezelschap van een vrouw nadat Pattinson in mei zijn relatie verbrak met K-Stew.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten