woensdag 26 juni 2013

Kristen Stewart emotioneel door plotse dood Gandolfini

Kristen Stewart. © getty.
Actrice Kristen Stewart is erg aangedaan door het plotselinge overlijden van James Gandolfini, met wie ze in 2010 samenwerkte tijdens de opnames van de film 'Welcome to the Rileys'. "Ik zal die tijd altijd blijven koesteren. Hij was geweldig. Mijn medeleven gaat uit naar zijn familie", aldus Stewart in een verklaring aan de Amerikaanse showbizzwebsite Entertainment Weekly.
James Gandolfini overleed vorige week woensdag onverwacht tijdens een vakantie in Italië. © belga.
Stewart was in New Orleans toen ze vernam van Gandolfini's overlijden. Dat was de stad waar de twee elkaar ontmoetten tijdens de opnamen van 'Welcome to the Rileys'. "Dus iedere herinnering kwam weer terug en het raakte me hard", aldus Stewart.

Stewart en Gandolfini waren elkaars tegenspelers in de film. Er was sprake van wederzijdse bewondering. Gandolfini sprak eerder vol lof over het acteertalent van Kristen. Allebei wilden ze bewijzen dat ze meer konden dan de rollen waardoor ze grote bekendheid kregen. James wilde het publiek laten zien dat hij meer was dan Tony Soprano in 'The Sopranos', terwijl Kristen wilde bewijzen dat ze meer was dan Bella uit 'Twilight'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten