zondag 30 juni 2013

Gelukkige Verjaardag Angela Sarafyan!

Vandaag is het de verjaardag van Angela Sarafyan (Tia)! Ze wordt er 30!
Happy Birthday!!

30 juni 2013

vrijdag 28 juni 2013

Robert Pattinson verlaat hotel met mysterieuze dame

Robert Pattinson © getty.
Sinds de romance met Kristen Stewart op de klippen liep, zagen we Robert Pattinson zelden in het gezelschap van een dame. Tot gisterenochtend althans. Zo is de 'Twilight'-acteur gespot met een mysterieuze vrouw toen hij het Chateau Marmont hotel in de vroege uurtjes verliet. Op een foto op de Amerikaanse showbizzwebsite is te zien hoe de brunette met een glimlach tot achter haar oren plaatsneemt in de wagen naast R-Patz.
Een week eerder werd Pattinson al eens gesignaleerd bij hetzelfde hotel, wat trouwens ook het favoriete stekje was van hem en zijn ex Kristen Stewart. Terwijl hij er vorige week feestte met vrienden en zakelijke ontmoetingen hield, lijkt het erop dat hij deze keer is teruggekomen voor een ander soort entertainment.

Wie de onbekende vrouw is, blijft voolopig een raadsel. De 27-jarige acteur is wel single, dus de kans bestaat dat het om een nieuwe liefdespartner gaat. Na zijn erg negatieve liefdeservaringen uit het verleden (Stewart bedroog hem met regisseur Rupert Sanders), verdient Pattinson het alvast om opnieuw gelukkig te zijn.

Het is voor het eerst dat er foto's zijn van de acteur in gezelschap van een vrouw nadat Pattinson in mei zijn relatie verbrak met K-Stew.

woensdag 26 juni 2013

Kristen Stewart emotioneel door plotse dood Gandolfini

Kristen Stewart. © getty.
Actrice Kristen Stewart is erg aangedaan door het plotselinge overlijden van James Gandolfini, met wie ze in 2010 samenwerkte tijdens de opnames van de film 'Welcome to the Rileys'. "Ik zal die tijd altijd blijven koesteren. Hij was geweldig. Mijn medeleven gaat uit naar zijn familie", aldus Stewart in een verklaring aan de Amerikaanse showbizzwebsite Entertainment Weekly.
James Gandolfini overleed vorige week woensdag onverwacht tijdens een vakantie in Italië. © belga.
Stewart was in New Orleans toen ze vernam van Gandolfini's overlijden. Dat was de stad waar de twee elkaar ontmoetten tijdens de opnamen van 'Welcome to the Rileys'. "Dus iedere herinnering kwam weer terug en het raakte me hard", aldus Stewart.

Stewart en Gandolfini waren elkaars tegenspelers in de film. Er was sprake van wederzijdse bewondering. Gandolfini sprak eerder vol lof over het acteertalent van Kristen. Allebei wilden ze bewijzen dat ze meer konden dan de rollen waardoor ze grote bekendheid kregen. James wilde het publiek laten zien dat hij meer was dan Tony Soprano in 'The Sopranos', terwijl Kristen wilde bewijzen dat ze meer was dan Bella uit 'Twilight'.

Kristen Stewart laat eerste tattoo zetten


Kristen Stewart © ap.
Kristen Stewart heeft haar eerste tatoeage laten zetten. De Twilight-ster heeft sinds enige tijd een kleine tekening in rode inkt op haar rechterpols.

© EPA.
Wat de tattoo precies voorstelt, is niet bekend. Toch meldt tattooshop Pride and Glory aan E! Online dat Kristen Stewart met een vijftal vrienden langs is geweest om tatoeages te laten zetten.

Volgens de bron was de filmster 'superaardig en heel verlegen'. Stewart hield zich tijdens het zetten op de vlakte. Ze wilde niet dat iemand in de shop erachter kwam wie ze was. 'De zetter heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ze zich op haar gemak voelde. Hij heeft haar wensen gerespecteerd.'

woensdag 19 juni 2013

Gelukkige Verjaardag Mia Maestro!

Vandaag is het de verjaardag van Mia Maestro (Carmen)! Ze wordt er 35!
Happy Birthday!!

19 juni 2013

dinsdag 18 juni 2013

Kristen Stewart jaloers op Katy Perry

Actrice Kristen Stewart voelt zich verraden door haar goede vriendin Katy Perry en haar ex Robert Pattinson. De 23-jarige Twilight-actrice vindt het verschrikkelijk dat Perry tegenwoordig meer tijd doorbrengt met Pattinson dan met haar. Ze voelt zich in de steek gelaten en heeft daarom het contact met de zangeres verbroken.
Pattinson en Perry hebben altijd al een hechte band gehad. Volgens vrienden van Stewart zou Perry bij Pattinson meermaals hebben aangedrongen om de actrice te verlaten.

Bron

zaterdag 15 juni 2013

Gelukkige Verjaardag Elizabeth Reaser!

Vandaag is het de verjaardag van Elizabeth Reaser (Esmée)! Ze wordt er 38!
Happy Birthday!!

15 juni 2013