zondag 24 maart 2013

Robsten part 101: "Robert is weer bij Kristen ingetrokken"


Enkele dagen geleden plaatste een fan al een foto op Instagram van het herenigde 'Twilight'-koppel. Uit bronnen van 'Hollywood Life' blijkt nu dat Kristen Stewart en Robert Pattinson ook opnieuw samenwonen. Liefdesnestje van dienst? Het stulpje van Kristen in Los Angeles.
© photo news.
"Rob woont inderdaad opnieuw bij Kristen. Hij beschouwt het als zijn thuis", aldus een bron exclusief aan de Amerikaanse showbizzsite 'Hollywood Life'. "Kristen woont daar, evenals hun honden en een groot deel van zijn spullen. Hij beschouwt Kristens huis als het zijne. Ik vermoed dat zijn thuis is waar zijn hart is", gaat hij verder.

Enkele maanden geleden zag het er nochtans niet goed uit voor de wereldberoemde tortelduifjes. Zo lekte in de zomer uit dat de 22-jarige K-Stew haar geliefde R-Patz had bedrogen met regisseur Rupert Sanders. Na maanden vol twijfels zouden de twee echter de brokken opnieuw gelijmd hebben. Straffer nog, volgens de bron zijn Kristen en Robert verliefder dan ooit: "Sinds Rob terug is, zijn ze onafscheidelijk. Ik denk dat de afstand hen deugd gedaan heeft. Rob zendt in elk geval geen signalen uit dat Kristen hem ruimte moet geven."

De actrice heeft alvast het volste vertrouwen in hun hernieuwde relatie: "Kristen is ervan overtuigd dat hun relatie sterker is dan ooit tevoren. Ze heeft er geen problemen mee dat Robert het graag rustig aan wil doen. Sinds hij terug is, zijn ze zowat de hele tijd samen geweest."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten