maandag 30 september 2013

Gelukkige Verjaardag Toni Trucks!

Vandaag is het de verjaardag van Toni Trucks (Mary)! Ze wordt er 33!
Happy Birthday!!

30 september 2013

zondag 22 september 2013

Gelukkige Verjaardag MyAnna Buring!

Vandaag is het de verjaardag van MyAnna Buring (Tanya)! Ze wordt er 34!
Happy Birthday!!


Bron
22 september 2013

zaterdag 21 september 2013

Gelukkige Verjaardag Maggie Grace!

Vandaag is het de verjaardag van Maggie Grace (Irina)! Ze wordt er 30!!
Happy Birthday!!

21 september 2013

Gelukkige Verjaardag Christian Serratos!

Vandaag is het de verjaardag van Christian Serratos (Angela)! Ze wordt er 23!!
Happy Birthday!!

21 september 2013

dinsdag 27 augustus 2013

Bestormt Robert Pattinson binnenkort de hitlijsten?

Robert Pattinson op de filmset van 'Maps to the Stars' in Canada op 22 juli. © photo news.
We hadden het niet meteen gezien in Robert Pattinson, maar blijkbaar kan de 'Twilight'-ster naast acteren ook een aardig deuntje zingen. Volgens een vriend is de stem van R-Patz zo geweldig, dat we binnenkort zijn eerste nummer 1-hit al mogen verwachten in de hitlijsten, zo schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite Showbizspy.
© photo news.
"Hij investeert veel tijd en energie in zijn muziekcarrière", aldus de ingewijde aan de website. "Hij is bijzonder getalenteerd en gepassioneerd om dit mogelijk te maken. Rob is een zeer eenvoudige, degelijke en bedachtzame man. Muziek is voor hem een manier om zichzelf uit te drukken."

Uit zijn liefdesleven kan de acteur alvast een pak inspiratie halen. Zo was hij lange tijd samen met zijn 'Twilight'-tegenspeelster Kristen Stewart, tot deze hem bedroog. De twee probeerden de brokken nog te lijmen, maar besloten uiteindelijk toch om niet langer samen door het leven te gaan.

Onlangs werd Pattinson nog gespot met 'The O.C.'-actrice Mischa Barton. Al is dat eerder een uitzondering. "Rob heeft nog niet veel geflirt met andere meisjes. Hij wil gewoon genieten van het leven en ondertussen omringd worden door aangename personen", legde een bron vorige week uit.

Dior Homme
Momenteel is Robert te zien in de campagne van de nieuwe Dior Homme. Als gezicht van het geurtje, speelt hij onder andere de hoofdrol in het zwoele reclamespotje.

Roberts kus voor de film 'Maps'

Robert Pattinson kust Mia Wasikowska’s nek tijdens een scene voor Maps to the Stars op donderdagavond 21 augustus in Los Angeles.

robert pattinson passionately kisses mia wasikowska for map 02
robert pattinson passionately kisses mia wasikowska for map 18
robert pattinson passionately kisses mia wasikowska for map 26

vrijdag 16 augustus 2013

woensdag 14 augustus 2013

vrijdag 9 augustus 2013

Gelukkige Verjaardag Anna Kendrick!

Vandaag is het de verjaardag van Anna Kendrick (Jessica)! Ze wordt er 28!
Happy Birthday!!

9 augustus 2013

maandag 5 augustus 2013

Kristen Stewart adopteert puppy

© getty.
Kristen Stewart heeft een nieuwe puppy in huis gehaald. Misschien kan het hondje ervoor zorgen dat de ex van Robert Pattinson zich minder eenzaam voelt.
People spotte Kristen in Californië met een zwart hondje in haar armen. De pup kan wellicht het gat vullen dat Bear en Bernie achterlieten, de honden die Stewart deelde met Rob en nu bij haar ex wonen.

Stewart had al een keer eerder gezegd dat ze geobsedeerd is met het redden van viervoeters, dus het is wachten op verdere gezinsuitbreiding.

donderdag 25 juli 2013

dinsdag 23 juli 2013

Kristen Stewart ontspant met een biertje na het filmen


Kristen Stewart © photo news.
Kristen Stewart in haar legeruniform. © photo news.
Kristen Stewart werd gespot op een boot aan de kust van Los Angeles. De actrice zat ontspannen op het dek met een biertje na een lange opnamedag voor haar nieuwe film 'Camp X-ray'. Stewart speelt in de film een soldaat die haar dienst doet in Guantanamo Bay en er een ongewone vriendschap ontwikkelt met een gevangene.

Na het filmen wisselde de 23-jarige actrice haar zwaar legeruniform in voor een koelere outfit. Ze genoot van de zon in een gekleurd badpak, grijs topje en blauwe short. De actrice was wel vergeten haar witte sokken uit te doen.

maandag 15 juli 2013

"K-Stew heeft geheime dates met collega Michael Pitt"

Kristen Stewart. © ap.
Kristen Stewart moet tegen wil en dank verder met haar leven nu de breuk met Robert Pattinson definitief is, en dat doet ze met een nieuwe man aan haar zijde. Het Britse boulevardblad The Sun heeft een foto van de actrice met collega Michael Pitt. De twee zouden sinds kort in het geheim afspraakjes hebben.
Kristen ontmoette de 'Boardwalk Empire'-acteur tijdens de Fashion Week in Parijs. "Kristen is nog niet over Rob heen, maar het gaat steeds beter. En Michael helpt haar erdoorheen", weet een insider.

Single blijven
"Ze had zichzelf beloofd dat ze zich deze zomer op haar werk zou storten en single zou blijven. Maar toen ze Michael vorige week ontmoette, was het meteen raak. Ze haten allebei de schijnwerpers en zijn slimme boekenwurmen."

De actrice bedroog Robert vorig jaar met regisseur Rupert Sanders. Toen de foto's van hun intieme onderonsje naar buiten kwamen, was het over en uit voor het 'Twilight'-koppel. Maar Robert en Kristen kwamen weer bij elkaar. Nu lijkt de relatie echter definitief voorbij.

zondag 14 juli 2013

Gelukkige Verjaardag Trish Egan!

Vandaag is het de verjaardag van Trish Egan (de High School Administrator)! Ze wordt er 59!
Happy Birthday!!

Trish Egan Picture
14 juli 2013

zaterdag 13 juli 2013

Gelukkige Verjaardag Gil Birmingham!

Vandaag is het de verjaardag van Gil Birmingham (Billy) Hij wordt er 60!
Happy Birthday!!

13 juli 2013

zondag 7 juli 2013

Gelukkige Verjaardag Christian Camargo!

Vandaag is het de verjaardag van Christian Camargo (Eleazar)! Hij wordt er 42!
Happy Birthday!!

7 juli 2013

donderdag 4 juli 2013

Gelukkige Verjaardag Andrea Gabriel!

Vandaag is het de verjaardag van Andrea Gabriel (Kebi)! Ze wordt er 35!
Happy Birthday!!

4 juli 2013

dinsdag 2 juli 2013

Robert @ Concert Beyonce!

Robert Pattinson komt uit de Staples Center na het concert van Beyonce’s Mrs Carter World Tour op maandag 1 juli in Los Angeles.


Hij werd vergezeld door Selena Gomez, Jamie Foxx, Brittany Snow, haar vriend Tyler Hoechlin en Bella Thorne als ze van het concert genieten.

robert pattinson selena gomez beyonce concert night out 04
robert pattinson selena gomez beyonce concert night out 10

Kristen @ Paris!

Kristen Stewart werd gespot als ze haar hotel in Frankrijk verliet op dinsdag 2 juli in Parijs, Frankrijk.

Ze werd vergezeld door haar body guard als ze uit ging gaan eten in het Hotel Costes Paris restaurant.

kristen stewart rocks specs after chanel fashion show 07
kristen stewart rocks specs after chanel fashion show 04 

Kristen @ Chanel Show!

Kristen Stewart was aanwezig op de Chanel show als een deel van de Paris Fashion Haute-Couture herfst/winter 2013 – 2014 presentatie gehouden in de Grand Palais op dinsdag 2 juli in Parijs, Frankrijk.


Gisteren kwam ze aan in haar hotel in Parijs na een lange reis.

kristen stewart chanel paris fashion show 01
kristen stewart chanel paris fashion show 03
kristen stewart chanel paris fashion show 02

Robert Pattinson alweer over breuk heen

© reuters.
Kristen Stewart zag er zondag op het vliegveld van Los Angeles somber uit en lijkt daarmee nog niet over de breuk met Robert Pattinson heen. Maar met haar ex gaat het aanzienlijk beter.
© EPA.
R-Patz bracht afgelopen weekend door met een mysterieuze roodharige dame. Samen gingen ze winkelen en tikten een pingpongtafel op de kop. Daarna reden de twee naar het optrekje van Rob in Los Angeles, waarschijnlijk voor een potje tafeltennis.

Stewart lijkt zich ondertussen op haar werk te storten om zo over de mislukte relatie met Pattinson heen te komen, schrijft The Sun. Naast een vervolg op Snow White and the Huntsman, heeft de actrice nog opnames voor drie andere films op het programma staan deze zomer.

zondag 30 juni 2013

Gelukkige Verjaardag Angela Sarafyan!

Vandaag is het de verjaardag van Angela Sarafyan (Tia)! Ze wordt er 30!
Happy Birthday!!

30 juni 2013

vrijdag 28 juni 2013

Robert Pattinson verlaat hotel met mysterieuze dame

Robert Pattinson © getty.
Sinds de romance met Kristen Stewart op de klippen liep, zagen we Robert Pattinson zelden in het gezelschap van een dame. Tot gisterenochtend althans. Zo is de 'Twilight'-acteur gespot met een mysterieuze vrouw toen hij het Chateau Marmont hotel in de vroege uurtjes verliet. Op een foto op de Amerikaanse showbizzwebsite is te zien hoe de brunette met een glimlach tot achter haar oren plaatsneemt in de wagen naast R-Patz.
Een week eerder werd Pattinson al eens gesignaleerd bij hetzelfde hotel, wat trouwens ook het favoriete stekje was van hem en zijn ex Kristen Stewart. Terwijl hij er vorige week feestte met vrienden en zakelijke ontmoetingen hield, lijkt het erop dat hij deze keer is teruggekomen voor een ander soort entertainment.

Wie de onbekende vrouw is, blijft voolopig een raadsel. De 27-jarige acteur is wel single, dus de kans bestaat dat het om een nieuwe liefdespartner gaat. Na zijn erg negatieve liefdeservaringen uit het verleden (Stewart bedroog hem met regisseur Rupert Sanders), verdient Pattinson het alvast om opnieuw gelukkig te zijn.

Het is voor het eerst dat er foto's zijn van de acteur in gezelschap van een vrouw nadat Pattinson in mei zijn relatie verbrak met K-Stew.

woensdag 26 juni 2013

Kristen Stewart emotioneel door plotse dood Gandolfini

Kristen Stewart. © getty.
Actrice Kristen Stewart is erg aangedaan door het plotselinge overlijden van James Gandolfini, met wie ze in 2010 samenwerkte tijdens de opnames van de film 'Welcome to the Rileys'. "Ik zal die tijd altijd blijven koesteren. Hij was geweldig. Mijn medeleven gaat uit naar zijn familie", aldus Stewart in een verklaring aan de Amerikaanse showbizzwebsite Entertainment Weekly.
James Gandolfini overleed vorige week woensdag onverwacht tijdens een vakantie in Italië. © belga.
Stewart was in New Orleans toen ze vernam van Gandolfini's overlijden. Dat was de stad waar de twee elkaar ontmoetten tijdens de opnamen van 'Welcome to the Rileys'. "Dus iedere herinnering kwam weer terug en het raakte me hard", aldus Stewart.

Stewart en Gandolfini waren elkaars tegenspelers in de film. Er was sprake van wederzijdse bewondering. Gandolfini sprak eerder vol lof over het acteertalent van Kristen. Allebei wilden ze bewijzen dat ze meer konden dan de rollen waardoor ze grote bekendheid kregen. James wilde het publiek laten zien dat hij meer was dan Tony Soprano in 'The Sopranos', terwijl Kristen wilde bewijzen dat ze meer was dan Bella uit 'Twilight'.

Kristen Stewart laat eerste tattoo zetten


Kristen Stewart © ap.
Kristen Stewart heeft haar eerste tatoeage laten zetten. De Twilight-ster heeft sinds enige tijd een kleine tekening in rode inkt op haar rechterpols.

© EPA.
Wat de tattoo precies voorstelt, is niet bekend. Toch meldt tattooshop Pride and Glory aan E! Online dat Kristen Stewart met een vijftal vrienden langs is geweest om tatoeages te laten zetten.

Volgens de bron was de filmster 'superaardig en heel verlegen'. Stewart hield zich tijdens het zetten op de vlakte. Ze wilde niet dat iemand in de shop erachter kwam wie ze was. 'De zetter heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ze zich op haar gemak voelde. Hij heeft haar wensen gerespecteerd.'

woensdag 19 juni 2013

Gelukkige Verjaardag Mia Maestro!

Vandaag is het de verjaardag van Mia Maestro (Carmen)! Ze wordt er 35!
Happy Birthday!!

19 juni 2013

dinsdag 18 juni 2013

Kristen Stewart jaloers op Katy Perry

Actrice Kristen Stewart voelt zich verraden door haar goede vriendin Katy Perry en haar ex Robert Pattinson. De 23-jarige Twilight-actrice vindt het verschrikkelijk dat Perry tegenwoordig meer tijd doorbrengt met Pattinson dan met haar. Ze voelt zich in de steek gelaten en heeft daarom het contact met de zangeres verbroken.
Pattinson en Perry hebben altijd al een hechte band gehad. Volgens vrienden van Stewart zou Perry bij Pattinson meermaals hebben aangedrongen om de actrice te verlaten.

Bron

zaterdag 15 juni 2013

Gelukkige Verjaardag Elizabeth Reaser!

Vandaag is het de verjaardag van Elizabeth Reaser (Esmée)! Ze wordt er 38!
Happy Birthday!!

15 juni 2013

vrijdag 31 mei 2013

"Robert Pattinson is van plan om lang single te blijven"


Robert Pattinson. © getty.
Robert Pattinson is naar verluidt van plan om nog lang single te blijven, maar zal zijn nieuw verworven vrijgezellenstatus niet gebruiken om met zoveel mogelijk vrouwen het bed te delen. Dat onthulde een insider aan de entertainmentsite HollywoodLife.com.
De 27-jarige Britse acteur, die onlangs zijn vierjarige relatie met Kristen Stewart verbrak, zou vrienden hebben verteld dat hij voorlopig geen enkele zin heeft in een nieuwe, serieuze relatie.

"Rob is ook geen fan van korte affaires. Hij wil graag eerst een emotionele band met iemand hebben", aldus een kennis van de Twilight-ster.

Vrienden van Robert beweerden al eerder dat het wel even zal duren voordat hij volledig over Kristen heen is en ze zien hem voorlopig niet snel andere meisjes daten. "Hij is momenteel vrij angstig om nieuwe mensen te ontmoeten omdat, volgens Rob, veel mensen uit zijn op zijn geld en bekendheid", klinkt het.

Gespot: Peter

Peter Facinelli ging weg met zijn dochters naar de Grove op 29 mei in Los Angeles!

Hij was gespot wanneer hij foto’s nam van Lola, Luca en Fiona.

peter facinelli live tweeting this sundays nurse jackie 01
peter facinelli live tweeting this sundays nurse jackie 02
peter facinelli live tweeting this sundays nurse jackie 05