dinsdag 20 november 2012

Kristen Stewart in 'Snow White'-sequel

Kristen Stewart. © photo news.
Kristen Stewart zal ook in het tweede deel van 'Snow White and the Huntsman' te zien zijn. Volgens RadarOnline zijn de onderhandelingen daarover afgerond.

Tijdens de opnames van het eerste deel ontstond haar veelbesproken affaire met regisseur Rupert Sanders. Tot een reünie komt het echter niet, Sanders gaf eerder al aan niet mee te werken aan de sequel.

Volgens een ingewijde is het script inmiddels af en zal de productie eind volgend jaar beginnen. "Rupert Sanders zal geen deel uitmaken van dit project. Daar heeft hij zelf voor gekozen aangezien hij druk bezig is zijn huwelijk te redden. We zijn dus nog op zoek naar een regisseur", aldus de insider.

En hoewel Kristen de rol op zak heeft, maakt ze zich zorgen over de nabije toekomst. "Naast de Snow White-sequel heeft ze nog geen andere projecten. Robert Pattinson heeft alweer vier andere rollen en zelfs Taylor Lautner en Ashley Greene worden vaker gevraagd dan zij. Kristen hoopt dat de affaire met Rupert haar carrière niet al te veel dwars blijft zitten", besluit de bron.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten