donderdag 6 september 2012

R-Patz' zussen "vermoorden hem" indien hij weer met K-Stew gaat


© afp.
Lizzy en Victoria Pattinson, de zussen van Robert, zien een verzoening tussen hem en Kristen Stewart niet zitten. Volgens Roberts zussen is Kristen, die hem bedroog met regisseur Rupert Sanders, in staat hem opnieuw horens aan te naaien. "Ze vermoorden hem als hij weer met Kristen begint", weet een bron op RadarOnline.

"Lizzy en Victoria hebben erg te doen met hun broer. Ze weten dat Kristen zijn hart heeft gebroken, en de manier waarop haar affaire aan het licht kwam, was beschamend voor hem. Ze zien het simpel: een vrouw die haar partner bedriegt, zal het opnieuw doen. Lizzy en Victoria denken er niet aan Kristen te vergeven, ze heeft het definitief verkorven bij hen".

De zussen adviseren hun broer zich op zijn werk te concentreren en zich voluit op zijn leven als vrijgezel te storten. Ze vinden dat hij zich aan niemand hoeft te binden tot hij er echt klaar voor is.

Het huis dat hij in Los Angeles deelde met Kristen heeft Robert inmiddels te koop gesteld en hij zou overwegen opnieuw in Londen te komen wonen.

"Hij is nooit verliefd geworden op Los Angeles en heeft altijd naar zijn thuis in Engeland verlangd", stelt een andere bron.

"In plaats van vrienden te maken in de VS, hunkert hij naar een pint met zijn jeugdvrienden. Zijn familie zet hem niet onder druk om terug te keren, maar hij mist hen enorm en hij weet dat hij meer dan welkom is".

Inmiddels raakte bekend dat Robert en Kristen wél samen aanwezig zullen zijn bij de uitreiking van de MTV Video Music Awards, morgen in Los Angeles. Ze zullen er samen de laatste film in de 'Twilight'-reeks promoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten