dinsdag 25 september 2012

R-Patz en K-Stew: reünie is slechts experiment

© getty.
Robert Pattinson en Kristen Stewart gingen vorige maand uit elkaar nadat aan het licht was gekomen dat zij naast de pot had gepist met Rupert Sanders, de regisseur met wie ze wel heel nauw had samengewerkt aan 'Snow White And The Huntsman'. R-Patz geeft K-Stew, die verging van schuldgevoel, nu nog een kans om het goed te maken. Maar de reünie is slechts een probeersel: Kristen mag een maand 'op proef' weer Roberts lief zijn.
De Britse acteur is immers niet zeker of hij Kristen, met wie hij vier jaar samen was, kan vergeven.

Vergeten en vergeven
"Robert heeft veel tijd gehad om na te denken over wat er gebeurd is en, hoewel hij nog altijd gekwetst is, ziet hij in hoe belangrijk Kristen voor hem is. Hij heeft haar gewaarschuwd dat hij het voorval misschien nooit zal kunnen vergeten, en dat hij haar misschien wel nooit zal kunnen vergeven. Hij is bereid het een maand aan te kijken en te zien of het werkt. Zoniet stapt hij weer uit de relatie", aldus een ingewijde in het Britse magazine Grazia.

Geheim
Eerder werd gesteld dat Pattinson zijn hernieuwde relatie met Stewart geheim wil houden omdat hij vreest voor de afkeuring van zijn fans.

Op eieren lopen
De twee wonen niet meer samen, maar ontmoeten elkaar regelmatig. Op Roberts voorwaarden. "Kristen is nog niet blijven slapen in Roberts nieuwe huis. Ze zien elkaar haast elke dag, maar doen het stapje voor stapje. Hij heeft haar ook gevraagd niet te spreken over Rupert of over wat er met hem is gebeurd. Kristen is niettemin in de wolken, maar ze weet dat het slechts een proefperiode is en dat Robert van idee kan veranderen. Ze zegt dat het voelt alsof ze op eieren loopt".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten