zaterdag 3 maart 2012

Kristen Stewart heeft wél gevoel voor mode

Kristen Stewart staat bekend om haar eigenzinnige en zo comfortabel mogelijke stijl. Het liefst van al draagt ze een jeans, T-shirt en sneakers. Geen enkele stylist wil dan ook met de 21-jarige actrice samenwerken, omdat ze “er niet mooi wil uitzien”. Maar daar zou nu wel eens verandering in kunnen komen. Met een lederen broek en een fleurig topje bewees Kristen namelijk dat ze wel stijlvol en sexy voor de dag kan komen.
(c) getty.

Op de rode loper bewees Kristen al vaker dat ze er vrouwelijk en trendy kan uitzien in een kleedje. Maar daar is het natuurlijk een beetje ‘van moeten’.

Look                               
Dat was niet het geval toen Kristen op eigen initiatief naar de modeshow van Balenciaga in Parijs kwam.
De jonge ‘Twilight-actrice’ verscheen er in een zijden topje met een drukke, gekleurde bloemenprint, afgewerkt met een verticale gele lijn. Dat combineerde ze met een lederen broek met een hoge taille.
Verder droeg ze lederen sandalen (geen sneakers!) met een peeptoe, waardoor de broek mooi overliep in de schoenen. Een blinkend jasje, dat ze stijlvol liet openhangen, maakte de look af.

(c) getty.
Rock chick
De extraatjes bleven wel helemaal ‘Kristen’. Kijk maar naar de loshangende, warrige haren, de rode nagellak en de vele ringen rond haar vingers.
Nog steeds vrij ‘casual’ dus, maar wel met een sexy, ‘rock-chick’-touch.
Een stijl die volgens ons perfect bij de jonge actrice past.                    
Of Kristen nog andere stijlen zal uitproberen, valt nog af te wachten. De actrice lijkt echter wel interesse te krijgen in mode. Haar aanwezigheid op de Paris Fashion Week is daar het beste bewijs van.

Balenciaga
Al was het natuurlijk niet helemaal een verrassing toen Kristen verscheen op de show van Balenciaga. Onlangs werd namelijk aangekondigd dat Kristen het gezicht wordt van het modehuis. Niet van de kleren (is ze daarvoor niet stijlvol genoeg?), maar wel van hun parfum.
“Balenciaga is gewoon cool. Zo is het”, vertelde Kristen over de samenwerking aan WWD. “Ik voel me ertoe aangetrokken, want ze prikkelen op verschillende manieren. Ze zijn niet bang of gekunsteld. Ze wetrenaltijd een zeer coole balans te vinden.”




Geen opmerkingen:

Een reactie posten