maandag 31 oktober 2011

Foto van de dag!

Life sucks, and the you die.
Yeah, I should be so lucky.

31 oktober 2011
Countdown: Nog 15 dagen!

Robert Pattinson en Kristen Stewart mogelijk al getrouwd

Robert Pattinson grapte op een persconferentie in Zweden dat hij en zijn vriendin Kristin Stewart zonder het te weten al getrouwd zijn.
In de film The Twilight Saga: Breaking Dawntrouwen de personages van Pattinson en Stewart, die ook in het echte leven een koppel zijn. 'De huwelijksscène was leuk omdat ze werd opgenomen met een echte priester', aldus Pattinson. 'Dus technisch gezien zijn we getrouwd, want hij deed alle dingen die je normaal in een ceremonie doet. Wettelijk is het niet, maar ik vermoed dat we in de ogen van de kerk getrouwd zijn'.
Het grapje van de acteur kwam onverwacht, aangezien hij en Stewart hun relatie tot voor kort verborgen hielden.
Bron: robstendreams.com

Zie het op ClevverTV (Engels)

zondag 30 oktober 2011

Foto van de dag!

Nikki Reed en Jackson Rathbone in Rome film festival, persconferentie ^^

30 oktober 2011
Countdown: Nog 16 dagen!

zaterdag 29 oktober 2011

vrijdag 28 oktober 2011

Foto van de dag!

Jackson Rathbone, fanevent in Madrid (Spanje) (:

28 oktober 2011
Countdown: nog 18 dagen te gaan!

donderdag 27 oktober 2011

Pattinson: 'Voor Twilight zat ik thuis niks te doen'

Brussel liep woensdag storm voor de Twilight-sterren. Wij spraken exclusief met Ashley Greene én Robert Pattinson.


Robert Pattinson in Brussel: 'Frietjes met mayonaise, graag!'


BRUSSEL - Op de nieuwe Twilightfilm is het nog wachten tot 16 november, maar gisteren brak de Twilighthype al in volle hevigheid los. Acteurs Ashley Greene en Robert Pattinson waren in Brussel en dat wilden duizenden fans niet missen.
Robert Pattinson komt naar België! Het nieuws verspreidde zich een paar weken geleden als een lopend vuurtje onder de fans van vampier Edward Cullem. Enkele honderden gelukkigen kregen gisteravond toegang tot het heiligdom in de Square aan de Kunstberg in Brussel. Daar zouden Robert en Ashley vragen van de fans beantwoorden en in avant-première al enkele stukken tonen uit The twilight saga: Breaking dawn part 1. Het is de film waarin Edward en Bella eindelijk seks hebben, trouwen en een kind krijgen.

Gillende fans

Voor ze op de rode loper aan de Square verschenen - daar stonden enkele duizenden fans die naast een ticket gegrepen hadden - hadden Ashley Greene en Robert Pattinson nog een druk programma afgewerkt. Op de persconferentie in de voormiddag zat Pattinson er nog een beetje suf bij. Zulke fanevenementen zijn blijkbaar een beetje lopende bandwerk: eergisteren zaten ze in Parijs, gisteravond vlogen ze al door naar Stockholm. 'Ik zou graag Brussel verkennen, maar ik vrees dat ik van de stad zelf niet veel te zien zal krijgen', zei Pattinson.

Vlak voor de persconferentie begon, had de moderator nog een boodschap voor alle journalisten: géén persoonlijke vragen. Dus zeker niet over de relatie tussen Pattinson en zijn tegenspeelster Kristen Stewart, Bella in de Twilight-films. Pattinson staat erom bekend media-aandacht te schuwen, en gillende fans maken hem ronduit bang, zei hij vroeger altijd. 'Toch heb ik er intussen beter mee leren omgaan', aldus de Britse acteur toen we hem vroegen of hij er niet tegenop zag om straks de confrontatie aan te gaan met een duizenden uitzinnige Belgische fans. 'Ik besef dat die mensen mij gewoon willen zien, ik hoef eigenlijk niets speciaals te doen. Vroeger dacht ik altijd dat ik iets moest teruggeven, maar dat is niet zo. Op zich vind ik het best interessant om telkens in andere steden te komen en andere fans te ontmoeten. Ik ben benieuwd hoe de Belgische fans zullen zijn. Eigenlijk hoop ik stiekem dat ze me frietjes met mayonaise brengen.'

Die wens kwam niet uit, al hadden de fans cadeautjes in overvloed mee, gaande van streekbieren over pralines tot pluchen beertjes. Stralende gezichten bij de happy few die na uren wachten langs de rode loper een handtekening wisten te bemachtigen of op de foto konden met hun idool. Grote ontgoocheling bij vele anderen. Al bleven ze het er roerend over eens: die Robert is een knapperd (en natuurlijk ook een hele goede acteur). 


Bron: 
nieuwsblad.be
        

Robert Pattinson en Ashley Greene in Brussel!

Hier een interview van vtm over de fanmeeting in Brussel!

Bron: YouTube

Foto van de dag!

Edward kijkt bezorgd, de 'Ik ben te laat' scene! ♥

27 oktober 2011
Countdown: 19 dagen!

woensdag 26 oktober 2011

Trouwen in de jurk van Bella Swan: het kan!


Goed nieuws voor doorwinterde Twilight-fans: er komt een exacte kopie van de Carolina Herrera-bruidsjurk van Bella Swan op de markt. Na de Kate-, Pippa- en Disneyjurk komt er nu dus ook een Twilight-japon...


De jurk ligt vanaf midden november in de winkelrekken, in dezelfde periode als de release van Breaking Dawn Part One. Modehuis Alfred Angelo zal de japon exclusief verkopen in zijn bruidsboetieken in de VS, maar zal ook in andere landen worden verkocht. Om welke landen het gaat is nog niet duidelijk.

Disney
Ook de prijs werd voorlopig niet bekendgemaakt, maar 'kenners' spelen op veilig en schatten de jurk tussen de 340 en 3400 euro.
De ontwerper ontwierp voor de herfst/wintercollectie al een Disneycollectie met stukken die onder andere gebaseerd werden op de jurken van de Schone Slaapster, Belle en Ariël.

Ondertussen wordt er druk gespeculeerd naar Bella's trouwkleed: er werden al verschillende filmbeelden vrijgegeven maar de jurk wordt angstvallig geheim gehouden tot 16 november, wanneer de film uitkomt. (kgm)


Bron: hln.be

Interview met Robert Pattinson en Ashley Greene over Breaking Dawn 1!

Twilightsterren Robert Pattinson en Ashley Greene zijn vandaag in Brussel om de nieuwste Twilight-film (Breaking Dawn part I) te promoten. Om half elf werden de acteurs aan de conferentietafel verwacht, niet echt heel vroeg maar toch lieten ze even op zich wachten. HLN.be was erbij en regsitreerde het hele gebeuren.
 Het filmen van de huwelijksscène was bijna onmogelijk: er verstopten zich mensen in de struiken, er vlogen helikopters over. Echt waanzin. En dat voor een meisje in een trouwjurk en een man in een pak...  
Robert Pattinson


 Er wordt vaak gevraagd of ik net als Alice in de toekomst zou willen kijken en dat wil ik dus echt niet. Ik vind het net heel mooi en een beetje mysterieus dat je niet weet wat er nog zal komen.  
Ashley Greene

 Mijn favoriete scène is de geboortescène omdat het pure horror was, echt waanzinnig. En zeker om dat net in een Twilight-film te doen.  
Robert Pattinson

Robert trad de zaal binnen in zijn timide stijl, een geruit hemd met een T-shirt onder en een jeansvestje. En nee, hij had zich niet meer geschoren sinds zondag! Ashley daarentegen was piekfijn opgemaakt, de lange haren onberispelijk gekamd en een eenvoudige blauwe jurk met torenhoge hakken in zwart glanzend leer. 

Het duo was relaxed, Ashley al beter bij de les dan Robert, die herhaaldelijk moest toegeven dat hij duidelijk nog niet goed wakker was - al hield hem dat niet tegen om grapjes te maken. Maar jetlag en vermoeiende dagen of niet: de pers en de fans, die willen antwoorden... en soms op de gekste vragen!

"Robert, Twilight is vooral het verhaal van Bella, dus uit een vrouwelijk perspectief en spreekt om die reden veel meisjes en vrouwen aan. Heeft het maken van deze films je geholpen bij het begrijpen van vrouwen?"

Robert Pattinson: "Bella is een heel bijzonder meisje. De meeste fans kwamen door de boeken en dat heeft veel te maken met Bella's beslissingen, waarvan je heel vaak denkt: 'Wat doét ze nu? Dat is toch niet logisch!' Maar mensen herkennen er zich toch in... in die hele gekke beslissing. En eigenlijk zeg ik dat ik geleerd heb dat de meeste vrouwen gek zijn. (lacht) Eigenlijk denk ik niet dat het me geholpen heeft om vrouwen te begrijpen (lacht opnieuw). Ik denk er ook vaak over om het gewoon op te geven: het heeft toch geen zin!" (lacht uitbundig)

"Je wordt vader in de film. Hoe was dat voor jou?"

Robert: "Het was heel vreemd. Vrouwen kunnen dat vanzelf, elke vrouw die je een baby geeft, neemt dat aan alsof ze dat al een miljoen keer heeft gedaan. Mannen staan daar wat onhandig, hebben schrik om het te laten vallen of iets te breken. 

"Het was ook vaak improviseren, filmen met een baby. Op een gegeven moment moest er allemaal fake bloed op de pasgeboren baby komen, dus wij brengen dat aan en dat kind begint te schreeuwen in mijn armen. Toen hebben we alles moeten doen om het te kalmeren en toen dacht ik wel even: "Dit voelt echt als mijn baby. Maar het was wel leuk om te spelen, helemaal anders dan in de andere films."

"De geboortescène wordt door Robert dan ook gekozen als zijn favoriete scène."

Robert: "Ik zat daar dan, met Taylor (Lautner, edp) met de benen van poppen op de schouders, ons een weg te eten door een baarmoeder van  'cream cheese' in ons gezicht."

Ashley (onderbreekt): 'Cream cheese? Waarom cream cheese?"

Robert: "Dat moet de baarmoeder voorstellen. Dat is hoe het er uit ziet."

Ashley: "Is dat zo? Dat is dan goed om te weten!"

Waarom is net die scène zijn favoriete scène?

Robert: "Omdat het pure horror, totale waanzin om dat te filmen en zeker om zoiets in Twilight te doen. Twilight is een heldenverhaal, avontuurlijk, maar is tegelijk ook altijd heel romantisch geweest. Tot deze scène dus. Taylor en ik zaten daar maar wat te lachen, het was zo gek... soms vroegen we ons af: wat voor soort film gaat dit worden?"

Ashley: "Mijn favoriete scène is toch de huwelijksscène, ook al was het niet gemakkelijk om te filmen, het is een prachtige scène geworden. Het is natuurlijk niet echt maar onze job is wel om het zo echt mogelijk te doen lijken.  Dus was het iets heel raars om een van je vrienden (ze doelt op Kristen Stewart, die Bella speelt, nvdr) over dat gangpad te zien wandelen, ook al was het dan fake. Maar  ik ben heel blij over die scène.

"Hoe was het om die scène geheim te houden, of toch geheim te proberen houden?"

Robert: "Het was echt belachelijk. Terwijl we probeerden te filmen, verstopten er zich mensen in de bosjes, of ze kwamen overgevlogen met helikopters, echt waanzin. 

"Terwijl, eerlijk gezegd: van ver is het gewoon een meisje in een trouwjurk en een man in een pak, het ligt binnen de verwachtingen! Van ver zien alle huwelijken er hetzelfde uit. Maar mensen zijn nieuwsgierig en ze maakten het ons onmogelijk om te filmen omdat ze de hele tijd probeerden in te breken op deset. Kristen moest vervoerd worden in een soort zak, zodat de jurk zeker niet zou uitlekken." (Wat overigens maar gedeeltelijk gelukt is, nvdr)

"Was dat dan ook het slechtstse deel aan het filmen van Breaking Dawn?"

Ashley: "Nee, dat was de kou!"

Robert: "We filmden ook hele dagen voor een green screen, in een soort vervallen opslagruimte. Er was stof overal en gecombineerd met de lenzen die we moesten dragen was dat de hel. 

Ashley: "Je bedoelt de scènes met de valse sneeuw?"

Robert: "Ja  precies. Twee maanden lang, elke dag opnieuw was alles groen, je werd er gek van. En we filmden dan wel binnen, maar dat maakte het niet beter."

Ashley: "Voor mij persoonlijk was het ergste toch het weer: de kou, de regen en dan filmden we ook nog eens de hele nacht, van 7 uur 's avonds tot 7 uur 's ochtends. We spelen ook vampieren, die voelen in principe niets van de kou dus we kregen ook geen warme kleren. Voor mij was dat een beetje moeilijk."

"Hebben jullie iets geleerd van jullie personages, iets dat jullie gaan meenemen naar het echte leven?"

Ashley: (grapt) "Ik weet nu hoe ik een huwelijk moet plannen, en een feestje!" Nee, serieus: Alice is een zeer optimistisch persoon, voor haar is het glas altijd halfvol.

Robert: "Dat je geen seks moet hebben voor het huwelijk!" (lacht) Nee, hij (Edward, nvdr) doet het wel dus dat kan niet."

"Zijn er negatieve kanten die jullie niet willen meenemen?"

Ashley (met uitgestreken gezicht): "Ze drinkt bloed, dat is niet zo mijn ding. (klein lachje) Er wordt ook vaak gevraagd of ik net als Alice in de toekomst zou willen kijken en dat wil ik dus echt niet. Ik vind het net heel mooi en een beetje mysterieus dat je niet weet wat er nog zal komen." 

Robert: "Meisjes  zeggen vaak dat Edward 'zooo perfect' is, maar dat is hij net niet. Ik hou niet van mensen die controle proberen uitoefenen in een relatie, als er een onevenwicht bestaat. Dat is heel fout en heel vreemd. Gelukkig geeft hij het uiteindelijk op, en probeert hij niet meer de baas te spelen over Bella."

"Ik kan niet zeggen dat ik op Edward lijk. Van in het begin was de relatie tussen Edward en Bella gecompliceerd, er heerst ook altijd gevaar waartegen ze moeten vechten. Hij denkt ook veel te veel na, wat hem niet echt lichtvoetig maakt. Zo ben ik dus niet!"

Wat hij ook bewees met alle grapjes die hij maakte tijdens de persconferentie.

"Wat staat vandaag nog op het programma? Jullie hebben toevallig geen tijd om een wafel te gaan eten met ons?"

Robert: "Ik heb absoluut geen idéé wat er op mijn schema staat, ik weet alleen waar ik ga lunchen."

Ashley: "Er wordt ons gewoon gezegd waar we wanneer moeten zijn, dat is het."

Robert: "Mijn manager stond vanmorgen voor het raam van mijn kamer en duidde zo'n beetje de belangrijkste monumenten aan van Brussel. Ik heb de indruk dat de stad vooral uit kerken bestaat (lachje). Sorry hoor, ik zeg echt de stomste dingen eerst ik weet niet wat ik heb (lacht opnieuw). Ik zou Brussel wel graag zien....

Ashley (grapt): "Koop toch gewoon een boek!" (beide lachen)

Tot slot: "Komt er nog een vervolg op Twilight, en zo ja, gaan jullie die rollen dan hernemen?"

Ashley: "Dat moet Stephenie Meyer (schrijfster van de reeks) eigenlijk beslissen. Wat mij betreft is het gedaan met Alice Cullen.

Robert: "Breaking Dawn rondt alle verhalen ook mooi af. Een vervolg zou een beetje raar zijn, om wat te doen? Wat zou er kunnen gebeuren? Alles is samen gekomen. Voor titels is er ook een probleem: hoe zouden we dat dan moeten noemen... 'Nog meer Breaking dawn'? Ik bedoel... dat gaat toch niet?"

Slecht nieuws dus voor fans die er niet genoeg van krijgen... maar tegelijk zijn er wel twéé delen van de laatste film om naar uit te kijken: deel 1 wordt gelanceerd op 16 november 2011. Op deel twee is het nog wat langer wachten: dat zou in de bioscoop komen op 16 november 2012, exact een jaar later dus. Hopelijk kunnen we Robert en Ashley (of andere Twilightsterren!) dan terug verwelkomen! 

Elke De Pourcq

Bron: hln.be

Foto van de dag!

Ashley Greene en Robert Pattinson in Brussel! (:

26 oktober 2011

dinsdag 25 oktober 2011

Robert Pattinson gespot met slordige baard


Het kan meisjesidool Robert Pattinson niet veel schelen hoe hij eruit ziet. Zijn slordige baard is daar het beste bewijs van.
Het was even schrikken voor de persfotografen die Robert Pattinson vorige week zagen op de luchthaven van Los Angeles. De 25-jarige acteur had een volle baard en wekte daardoor een heel onverzorgde indruk.

Fans die op woensdag 26 oktober naar Brussel afzakken om Pattinson in hoogsteigen persoon de nieuwe 'Twilight'-film te zien voorstellen, hoeven niet te vrezen dat zijn gezicht maar voor de helft zichtbaar is. Zijn baard is inmiddels bijgetrimd tot een ringbaardje dat duidelijk maakt waarom hij onlangs werd uitgeroepen tot ‘meest sexy man ter wereld’.
                                                        Bronnieuwsblad.be

Foto van de dag!

Edward in Breaking Dawn! (:

25 oktober 2011
Countdown: 21 dagen! (:

maandag 24 oktober 2011

zondag 23 oktober 2011

vrijdag 21 oktober 2011

Video: Sneak peek van het Twilight-huwelijk

In de vierde film van de Twilightsaga, kunnen we eindelijk getuige zijn van het huwelijk tussen vampier Edward Cullen en Bella Swan. In deze korte video krijg je al enkele beelden te zien en vertellen de acteurs wat je kunt verwachten van die scène.


Het laatste boek in de reeks van Stephenie Meyer wordt in twee delen verfilmd: het eerste deel komt op 16 november in de Belgische zalen, deel twee een jaar later. InBreaking dawn - Part 1 krijgen Bella, Edward en hun familie af te rekenen met de onvoorziene gevolgen van hun langverwachte huwelijk.



Foto van de dag!

I love you ♥


Bron: danbiaps.tumblr.com
Countdown: 25!

donderdag 20 oktober 2011

Kristen Stewart gewond op de set van 'Snow White and the Huntsman'


Actrice Kristen Stewart is gewond geraakt op de set van 'Snow White and the Huntsman'. De verwondingen zouden evenwel niet erg zijn.
Het nieuws werd bekendgemaakt door acteur Max Manganello. Hij schreef op Twitter: 'Kristen is gewond geraakt. Maar het was niet akelig. We stoppen ermee voor vandaag en doen voort op vrijdag.' Dit bericht werd intussen verwijderd op zijn Twitter-pagina.
In 2012 zou de film in première gaan.
Bronnieuwsblad.be

Foto van de dag!

Edward Cullen in Breaking Dawn (:

20 oktober 2011

Nog 26 dagen tot Breaking Dawn!!!

woensdag 19 oktober 2011

dinsdag 18 oktober 2011

Foto van de dag!

Bella en Alice in Breaking Dawn (:

18 oktober 2011
Nog 28 dagen en dan komt Breaking Dawn in de cinema! (:

zondag 16 oktober 2011

Foto van de dag!

Bella, trouw ♥

16 oktober 2011
Nog 30 dagen en dan kan je Breaking Dawn gaan bewonderen in de bioscoop! (:

vrijdag 14 oktober 2011

Foto van de dag!

Bella en Edward, trouw (:

14 oktober 2011

De Twilight Time Capsule!

Hoii!
Er is een nieuwe, officiële Twilight website geopend!
Het is een site die je je herinneringen over Twilight, New Moon, Eclipse en Breaking Dawn laat delen met fans van over de hele wereld!

" De Twilight Time Capsule is een nieuwe, officiële community waar fans herdenken en dingen delen met elkaar, en beleef elk moment in Twilight Saga filmgeschiedenis. Fans kunnen hun eigen foto's, video's en commentaren uploaden, die naast alle officiële trailers, posters en andere inhoud van de hele Twilight Saga.
Gebruikers kunnen zien wat andere fans gemaakt hebben en hebben gedeeld door de jaren heen, commentaar op hun foto's en video's, die je kan sturen naar vrienden. 
Inhoud kan worden ontdekt en bekeken door een verscheidenheid van filters, de films inbegrepen, datum, aard, type of categorie. Iedereen kan deelnemen door webcamopnames of door het uploaden vanaf een computer via een van de top sociale platforms zoals YouTube, Facebook, Twitter, MySpace, Photobucket, Flickr en Instagram."


Bron: breakingdawnmovie.org

donderdag 13 oktober 2011

Twilightmarathon in Kinepolis!

Er is terug een Twilightmarathon in Kinepolis!
Dit gaat door op dinsdag 15 november 2011, waar je eerst Twilight, New Moon en Eclipse terug kunt bekijken. Op woensdag 16 november 2011, 00:01 gaat Breaking Dawn van start.

Welke Kinepolisen?
- Brugge (West-Vlaanderen)
- Brussel (Vlaams Brabant)
- Gent (Oost-Vlaanderen)
- Hasselt (Limburg)
- Kortrijk (West-Vlaanderen)
- Leuven (Vlaams Brabant)
- Liège (Liège)
- Oostende (West-Vlaanderen)
- Antwerpen (Antwerpen)

Een ticket kost €35 per persoon.
Tickets zijn beschikbaar op de Kinepolis website!

Bron: Kinepolis
         Twilightbelgium

Breaking Dawn achter de schermen!

Hier ziet u een korte preview van Breaking Dawn achter de schermen!
Deze beelden zijn van Entertainment Tonight (ET).
Dit weekend zullen ze deze aflevering uitzenden!

          breakingdawnmovie.org

Covertime!

Ashley Greene op de cover van "the hair book".
Voor meer foto's, klik hier!

Foto van de dag!


Edward: It's not too late to change your mind.
Bella: I know I can do this.
Edward: I'll meet you at the altar.


Bron: frasestwilight.tumblr.com
13 oktober 2011

Nog 33 dagen en dan is Breaking Dawn deel 1 in première!