vrijdag 19 april 2013

Confrontatie met rivaal loopt 'nat' af voor Kristen Stewart

Kristen Stewart op het Coachella muziekfestival afgelopen weekend. © photo news.
Ondanks haar bedrog met regisseur Rupert Sanders heeft Kristen Stewart haar grote liefde Robert Pattinson toch kunnen overtuigen bij haar te blijven. Voor zichzelf is K-Stew echter iets minder vergevingsgezind. Het beste bewijs? De confrontatie met Ruperts ex-vrouw, Liberty Ross, afgelopen weekend op het Coachella muziekfestival waarbij de 23-jarige actrice tranen in de ogen kreeg.

© photo news.
Toen Kristen zich samen met liefje Robert had geïnstalleerd in de VIP-ruimte voor het optreden van de hiphopgroep 'Jurassic 5' stond ze plots oog in oog met een oude bekende: Liberty Ross. Wie het hele Robsten verhaal niet zo goed heeft kunnen volgen: Libery is de ex-vrouw van regisseur Rupert Sanders alias de man met wie Kristen haar liefje Robert bedroog in de zomer vorig jaar.

Volgens de Britse tabloid The Sun stond K-Stew aan de grond genageld zodra ze werd geconfronteerd met haar verleden als bedriegster. Maar het werd nog erger, want ze kon zelfs haar tranen niet bedwingen. "Kristen heeft zo hard haar best gedaan om alles wat het afgelopen jaar is gebeurd, achter zich te laten. Ze voelt zich nog steeds ontzettend schuldig", aldus een bron aan The Sun. "Het laatste wat ze wou, was dat Liberty zich ongemakkelijk zou voelen."

Gelukkig heeft ook Liberty intussen opnieuw geluk gevonden in de liefde. Zo had het Britse model haar nieuw vriendje Jimmy Lovine aan de arm. Eind goed al goed dan maar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten