De film werd door de Golden Raspberry Award Foundation zaterdag ‘bekroond' met zeven Razzies (de beeldjes hebben de vorm van frambozen), waaronder die voor Slechtste Film. Nochtans was de concurrentie in die categorie, met ronkende titels als ‘Oogieloves in the Big Balloon Adventure' en ‘A Thousand words', niet min.
Een record zijn de zeven awards niet: vorig jaar, bijvoorbeeld, wist de Adam Sandler-komedie ‘Jack and Jill' zowaar tien Razzies te verzamelen. Ook dit jaar was Sandler goed voor een prijs, hij won in de categorie Slechtste Acteur voor zijn rol in ‘That's my Boy'. Hij hield zo Robert Pattinson, hoofdrolspeler in de Twilight-films, van het beeldje.
Twilight-actrice Kirsten Stewart won wel, voor haar acteerwerk in twéé films. Ze slaagde er volgens de jury in om ook in ‘Snow White and the Huntsman' een deplorabele acteerprestatie neer te zetten. Ook een ander lid van de Twilight-cast, Taylor Lautner, viel in de prijzen, als Slechtste Acteur in een Bijrol. Het hele Twilight-ensemble kreeg overigens - weinig verrassend - de prijs voor Slechtste Cast.
Ook zangeres Rihanna zette haar filmcarrière in met een framboos, als Slechtste Bijrolactrice in ‘Battleship'. Ze was zo de ‘betere' van onder meer Jennifer Lopez in ‘What to Expect When You're Expecting'.
De winnaars kwamen hun prijs niet ophalen.