woensdag 27 februari 2013

maandag 25 februari 2013

Taylor Lautner @ Fair Oscars Party


Taylor Lautner was aanwezig op de Vanity Fair Oscar Party gehouden op Sunset Tower op zondag 24 februari in West Hollywood, Californië.

taylor lautner vanity fair oscars party 2013 03
taylor lautner vanity fair oscars party 2013 05
taylor lautner vanity fair oscars party 2013 04

Kristen Stewart & Daniel Radcliffe: Oscars 2013 Presentatoren


Kristen Stewart en Daniel Radcliffe presenteerden een award op de Academy Awards, gehouden op de Dolby Theatre op zondag 24 februari in Hollywood.
Ze presenteerden een award aan Rick Carter voor the Best Production Design award voor Lincoln.

daniel radcliffe kristen stewart oscars presenters 03
daniel radcliffe kristen stewart oscars presenters 05
daniel radcliffe kristen stewart oscars presenters 08

Kristen @ Red Carpet Academy Awards!


Kristen Stewart was aanwezig op de rode loper op de Academy Awards dat gehouden werd in de Dolby Theatre op zondag 24 februari in Hollwyood.

Ze liep met krukken vanwege een “onverklaarbare verwonding”.


kristen stewart oscars 2013 red carpet on crutches 03 
kristen stewart oscars 2013 red carpet on crutches 07
kristen stewart oscars 2013 red carpet on crutches 01

zondag 24 februari 2013

Twilight-sequel ‘bekroond' tot slechtste film, ook Rihanna wint Razzie


De cast van Twilight

BRUSSEL - ‘Twilight Saga: Breaking Dawn', de laatste film uit de romantische vampierenreeks, is de grote slokop geworden op de uitreiking van de Razzie Awards, die sinds 1980 daags voor de Oscars het slechtste van Hollywood in de verf zetten.
De film werd door de Golden Raspberry Award Foundation zaterdag ‘bekroond' met zeven Razzies (de beeldjes hebben de vorm van frambozen), waaronder die voor Slechtste Film. Nochtans was de concurrentie in die categorie, met ronkende titels als ‘Oogieloves in the Big Balloon Adventure' en ‘A Thousand words', niet min.
Een record zijn de zeven awards niet: vorig jaar, bijvoorbeeld, wist de Adam Sandler-komedie ‘Jack and Jill' zowaar tien Razzies te verzamelen. Ook dit jaar was Sandler goed voor een prijs, hij won in de categorie Slechtste Acteur voor zijn rol in ‘That's my Boy'. Hij hield zo Robert Pattinson, hoofdrolspeler in de Twilight-films, van het beeldje.
Twilight-actrice Kirsten Stewart won wel, voor haar acteerwerk in twéé films. Ze slaagde er volgens de jury in om ook in ‘Snow White and the Huntsman' een deplorabele acteerprestatie neer te zetten. Ook een ander lid van de Twilight-cast, Taylor Lautner, viel in de prijzen, als Slechtste Acteur in een Bijrol. Het hele Twilight-ensemble kreeg overigens - weinig verrassend - de prijs voor Slechtste Cast.
Ook zangeres Rihanna zette haar filmcarrière in met een framboos, als Slechtste Bijrolactrice in ‘Battleship'. Ze was zo de ‘betere' van onder meer Jennifer Lopez in ‘What to Expect When You're Expecting'.
De winnaars kwamen hun prijs niet ophalen.

Taylor @ Grey Goose Pre-Oscars Party!


Taylor Lautner was aanwezig op de Grey Goose Pre-Oscars Party gehouden in Soho House op zaterdag 23 februari in West Hollywood, Californië.

Hij werd vergezeld op het feest door Liam Hemsworth, Siloh Fernandez, Emile Hirsch, Russell Brand, Jean Dujardin, Tobey Maguire met vrouw Jennifer Meyer, Jesse Tyler Ferguson en verloofde Justin Mikita, January Jones, Benji Madden en Joel Madden, Josh Hartnett, Felicity Jones, Eric Stonestreet, John Krasinki, Johnny Galecki, en Lizzy Caplan.

liam hemsworth taylor lautner grey goose pre oscars party 05
liam hemsworth taylor lautner grey goose pre oscars party 07

zaterdag 23 februari 2013

Gelukkige Verjaardag Dakota Fanning!

Vandaag is het de verjaardag van Dakota Fanning (Jane)! Ze wordt er 19!
Happy Birthday!!

23 februari 2013

vrijdag 22 februari 2013

TV spot voor The Host!

De film zal op 29 maart in de cinema te zien zijn!

Kristen Stewart minst sexy actrice


Britse mannen verkozen de 22-jarige Kristen Stewart als minst aantrekkelijke Hollywoodactrice. In aanloop naar de Oscaruitreiking deze zondag vroeg de Britse mannenwebsite Menkind.co.uk bezoekers welke ster zij het minst sexy vinden. En wat blijkt? De populaire Twilight -actrice valt allesbehalve in de smaak. Sarah Jessica Parker en Lindsay Lohan vervolledigen de top drie.
‘Mannen houden niet van humeurige sterren en ook op ongezond mager ogende actrices knappen ze af', vertelt een woordvoerder. ‘Onze poll toont duidelijk aan dat aantrekkelijkheid veel meer inhoudt dan enkel het uiterlijk.'
Voormalig Bond-girl Denise Richards enMelancholia -actrice Kirsten Dunst ronden de top vijf af.

donderdag 21 februari 2013

Gelukkige Verjaardag Ashley Greene!

Vandaag is het de verjaardag van Ashley Greene (Alice)! Ze wordt er 26!
Happy Birthday!

21 februari 2013

woensdag 20 februari 2013

Robert Pattinson zet zijn zinnen op Liberty Ross



Robert Pattinson heeft geen oren naar de smeekbedes van zijn ex Kristen Stewart om hun relatie nog maar eens een kans te geven. U herinnert zich wellicht dat Kristen haar Robert vorig jaar bedroog met Rupert Sanders, de regisseur van 'Snow White and the Huntsman'. Wel, nu lijkt het er sterk op dat Robert strootjes aan het leggen is bij Sanders' (inmiddels ex-)vrouw, Liberty Ross.


Robert is momenteel in Australië een film aan het draaien, maar Kristen blijft hem bestoken met telefoontjes.

Volgens The Sun zal het lastig zijn voor de wanhopige ex om Robert te pakken te krijgen. Hij zou namelijk veel contact hebben met Liberty Ross.

Robert is naar verluidt een grote steun voor Liberty, sinds zij in scheiding ligt door de affaire van haar man. "Grappig is dat Robert Liberty altijd een prachtige vrouw heeft gevonden sinds hij als tiener foto's van haar in een magazine zag. Ze willen elkaar dan ook zeker ontmoeten als ze in maart allebei in Londen zijn", zegt een bron.

zaterdag 16 februari 2013

Gelukkige Verjaardag Sarah Clarke!

Vandaag is het de verjaardag van Sarah Clarke (Renée)! Ze wordt er 41!
Happy Birthday!

16 febuari 2013

woensdag 13 februari 2013

Wanhopige Kristen vliegt naar Australië voor Robert

© belga.
Kristen Stewart tovert steeds meer trucs uit haar hoed om Robert Pattinson van haar liefde te overtuigen, aldus de showbizsite RadarOnline. Uit angst dat de tijd dringt, is de actrice nu van plan om het vliegtuig te pakken naar Australië, waar haar vriend momenteel werkt aan zijn nieuwe film The Rover.

Robert Pattinson en Kristen Stewart. © getty.
"Ze mist hem verschrikkelijk en denkt dat zijn belangstelling in hun verzoening dood bloedt als ze te lang gescheiden blijven", aldus een insider tegen de website. "Kristen probeert te redden wat ze nog hebben samen."

Ontrouw
De twee Hollywoodsterren, die elkaar kennen van de Twilight-films, kregen relatieproblemen nadat Stewart afgelopen zomer werd betrapt op een affaire met regisseur Rupert Sanders. Robert vergaf haar, maar Kristen zou gek worden van onzekerheid of dat wel echt zo is. Hij zou haar niet voldoende aandacht geven vanuit Australië, waar hij inmiddels al ruim een maand zit, en ook niet willen dat ze hem daar opzoekt.

"Hun relatie hangt aan een zijden draadje, dus Kristen denkt dat het helpt als ze naar Australië gaat", zo vervolgt de bron, die overigens weinig vertrouwen heeft in de liefde tussen de twee. "Ik denk dat ze vasthoudt aan iets dat niet is wat ze denkt."

maandag 11 februari 2013

Gelukkige Verjaardag Taylor Lautner!

Vandaag is het de verjaardag van Taylor Lautner (Jacob)! Hij wordt er 21!
Happy Birthday!!

Tumblr_mhz6b1rmnv1qd41g8o1_500_large
11 februari 2013

zaterdag 9 februari 2013

Gelukkige Verjaardag Tyson Houseman!

Vandaag is het de verjaardag van Tyson Houseman (Quil)! Hij wordt er 23!
Happy Birthday!!

9 februari 2013

woensdag 6 februari 2013

Kellan @ Blauwe loper!


Kellan Lutz was aanwezig op de blauwe loper op de Samsung Shanri – La Party tijdens de Super Bowl Weekend op zaterdag 2 februari in New Orleans, LA.
Hij werd vergezeld door zijn vriendin Sharni Vinson.

kate walsh kellan lutz samsung super bowl party 02
kate walsh kellan lutz samsung super bowl party 09
kate walsh kellan lutz samsung super bowl party 10

dinsdag 5 februari 2013

Gelukkige Verjaardag Michael Sheen!

Vandaag is het de verjaardag van Michael Sheen (Aro) ! Hij wordt er 44!
Happy Birthday!!

5 februari 2013

maandag 4 februari 2013

Kristen Stewart schrijft Robert een liefdesbrief

Actrice Kristen Stewart. © ap.
Kirsten Stewart heeft Robert Pattinson een lange liefdesbrief geschreven. Robert zit in Australië voor zijn nieuwe film en laat maar niets van zich horen. HollywoodLife.com schrijft dat de actrice nu maar zelf contact heeft gezocht.

Acteur Robert Pattinson. © photo news.
Robert en Kirsten hadden afgesproken dat ze geen contact zouden hebben met elkaar zolang Robert Down Under is, maar daar kan Kirsten niet zo goed tegen. Ze mist Robert vreselijk en heeft hem een emotionele brief geschreven. Ondanks haar slippertje zegt ze nog steeds van Robert te houden. Kirsten had een tijdje geleden een affaire met regisseur Rupert Sanders. Het lijkt erop dat Robert haar dat nog niet heeft vergeven.

Bron

vrijdag 1 februari 2013

Ashley gespot in Californië!


Ashley Greene verlaat een nagel salon na een manicure en pedicure in The Painted Nail op 29 januari in Sherman Oaks, Californië.

Later die dag ging ze naar haar lokaal gym center voor haar dagelijkse workout.

De dag erna ging Ashley uit gaan eten met haar broer Joe in West Hollywood, Californië.

“Had een super weekend, een feestje voor de verjaardag van een goede vriend… Nu is het terug naar de werkelijkheid” tweette Ashley de dag ervoor.

Ashley Greene: 'Back to Reality'!
ashley greene back to reality 18 
ashley greene back to reality 19
ashley greene back to reality 20

Twilight cast leden @ première Warm Bodies!


Twilight cast leden waren aanwezig op de première van ‘Warm Bodies’ op 29 januari in Hollywood! Jackson Ratbone, Boo Boo Stewart, Christian Serratos en Kiowa Gordon waren aanwezig!

20130131-235541.jpg

Gelukkige Verjaardag Rachelle Lefevre!

Vandaag is het de verjaardag van Rachelle Lefevre (Victoria)! Ze wordt er 34!
Happy Birthday!!

1 februari 2013