donderdag 26 april 2012

"Robert Pattinson en Kristen Stewart willen trouwen"




Robert Pattinson en Kristen Stewart zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie. Showbizspy zegt te weten dat de ‘Twilight’-sterren dolgraag in het huwelijksbootje willen stappen.

“Kristen en Robert hebben samen al zo veel meegemaakt”, vertelt een bron. “Het einde van de ‘Twilight’-reeks betekent meteen ook het einde van een belangrijk hoofdstuk in hun leven. Het voelt een beetje als een opluchting voor hen.”

“Ze hopen dat ze wat minder in de schrijnwerpers zullen staan nu ze waarschijnlijk nooit meer zullen samenwerken. Ze zien elkaar graag en ze hebben het al over trouwen gehad. Het zou wel eens heel snel kunnen gebeuren.”



Jacob Black - nieuwe foto!

Jacob!

 Bron

We geven een kans aan fanart!

My little nudger
the on who loved me from the inside, too
She was worth the fight
- Bella


Foto van de dag!

Nieuwe foto's van Breaking Dawn deel 2!!!
Hier is er eentje...

dinsdag 24 april 2012

Covertime!

Robert Pattinson op de cover van 'Who', 23 april 2012.

Robert Pattinson moet een pruik dragen


Robert Pattinson moet voor de laatste opnames van ‘Twilight’een pruik dragen. De acteur liet vlak na de opnames van ‘Breaking Dawn Part 2’ zijn haren kortwieken, niet wetende dat hij opnieuw naar Vancouver moest voor extra scènes. Omdat hij momenteel met een ‘broske’ rondloopt, zit er niets anders op dan hem een pruik aan te meten.

“De pruik ziet er goed uit en niemand zal merken dat het om een pruik gaat”, vertelt een bron aan de Britse krant The Sun. “Robert wist niet dat zijn korte haren zoveel problemen met zich zouden meebrengen.”
Op dieet
Eerder deze maand raakte bekend dat vriendinnetje Kristen Stewart de acteur op dieet heeft gezet. De ‘Twilight’-ster zou R-Patz hebben aangemaand om zijn overtollige kilo’s weg te werken. Pattinson zou naar verluidt vijf kilo zijn aangekomen door bier en cheeseburgers. Stewart stelde hem dan ook voor om te gaan peddelsurfen om wat gewicht te verliezen.
De acteur liet al eens weten dat hij zich onzeker voelt wanneer hij voor scènes zijn bovenlijf moet ontbloten: “Ik zou mijn levensstijl drastisch moeten wijzigen om in bloot bovenlijf te acteren. Maar het lijkt wel of elke acteur tegenwoordig een ‘Taylor Lautner-scène’ moet doen. Ik vind het niet realistisch. Normale kerels hebben geen six-pack ”.

Foto van de dag!

Carlisle Cullen, Twilight

woensdag 18 april 2012

maandag 16 april 2012

Pattinson en Stewart naar Vancouver voor extra opnames 'Twilight'

De sterrencast van ‘Breaking Dawn Part 2’ moet opnieuw naar Vancouver om nieuwe opnames te maken voor ‘Twilight’. Dat heeft Bill Condon, de regisseur van de film, gisteren in een open brief aan zijn fans bekendgemaakt.


Robert Pattinson en Kristen Stewart moeten een aantal scènes opnieuw opnemen voor ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2’, die in november in de bioscoopzalen komt.

“We krijgen eindelijk zicht op onze ‘Deel Twee’-puzzel, en over een paar weken zullen we opnieuw naar het noorden gaan om een aantal nieuwe scènes op te nemen. Het gaat om de laatste missende stukjes”, aldus Condon.

Technische aanpassingen
Volgens de regisseur zal de verhaallijn niet worden aangepast. “We zullen geen nieuwe dialogen opnemen, het gaat enkel om wat technisch werk met onze cast en stuntmannen.”

Tot slot vertelt Condon dat hij iets leuk in petto heeft voor de ‘Twilight’-fans: “Ik ben blij dat ik kan meedelen dat we binnenkort een nieuwe trailer zullen uitbrengen. En wacht maar totdat jullie de eerste posters hebben gezien, ze zijn totaal verschillen dan alle beelden die jullie ooit van ‘Twilight’ hebben gezien”.

Bron

Foto van de dag!

Bella en Edward ♥

donderdag 12 april 2012

Sexy men of 2012 volgens Cosmopolitan

Taylor Lautner - 8ste plaats!
Taylor is gespot op de 8ste plaats op de lijst, goed werk, Taylor!



“ Team Jacob fans wachten in spanning af om Taylor Lautner zijn borstspieren terug te zien in Breaking Dawn Deel 2. Wat zouden we niet willen geven om op die borstkast te liggen…”


Robert Pattinson - 19de plaats!
We vonden Robert terug op de 19de plaats, proficiat!



"RPattz kan van de radar gegaan zijn, maar hij is terug met wraak in de 2 meest besproken films van dit jaar; check hem iets anders uitproberen in de enorme gehypde Cosmopolis of we blijven steken van wat je weet met zijn oh-zo-sexy Edward Cullen in de laatste termijn van de Twilight saga. Wij zouden zeker niet eraan denken om Rob aan onze nek te laten zuigen..."

Foto van de dag!

Edward ♥

Kristen zet Robert op dieet...

Kristen Stewart heeft haar vriend Robert Pattinson op dieet gezet. De 22-jarige actrice, die ook in de ‘Twilight’-filmreeks het liefje is van R-Patz, heeft hem aangemaand de overtollige kilo’s weg te werken.

Pattinson is naar verluidt vijf kilo aangekomen door het bier en de cheeseburgers waar bij zich op stort wanneer hij niet aan het werk is. Daar hij een hekel heeft aan fitnesszalen, stelde Kristen voor dat Robert zou beginnen peddelsurfen om wat gewicht te verliezen.
Robert liet al eerder weten dat hij huivert voor scènes waarin hij zijn bovenlijf moet ontbloten, zeker als Taylor Lautner- zijn tegenspeler in ‘Twilight’- ook in beeld komt. “Ik zou mijn levensstijl drastisch moeten wijzigen om in bloot bovenlijf te acteren. Maar het lijkt wel of elke acteur tegenwoordig een ‘Taylor Lautner-scène’ moet doen. Ik vind het niet realistisch. Normale kerels hebben geen six-pack”.

Twilight-ster Kristen Stewart schrijft eerste boek

Twilight-actrice Kristen Stewart heeft naar verluidt pen en papier bij de hand genomen voor haar eerste roman

De 21-jarige actrice zou werken aan een eerste boek. Ze is momenteel druk aan het schrijven op de set van haar laatste film ‘Snow White And The Huntsman’. Stewart heeft de hulp ingeroepen van haar moeder en scenarioschrijfster Jules Stewart om een uitgever te zoeken. Dat meldde de krant Mail on Sunday.
Een bron vertelde de krant: “Ze is begonnen met het schrijven van kortverhalen. Ze startte tijdens het draaien van haar laatste film en is intussen bijna klaar. Ze kan niet wachten om een gepubliceerd schrijver te worden.”