dinsdag 27 augustus 2013

Bestormt Robert Pattinson binnenkort de hitlijsten?

Robert Pattinson op de filmset van 'Maps to the Stars' in Canada op 22 juli. © photo news.
We hadden het niet meteen gezien in Robert Pattinson, maar blijkbaar kan de 'Twilight'-ster naast acteren ook een aardig deuntje zingen. Volgens een vriend is de stem van R-Patz zo geweldig, dat we binnenkort zijn eerste nummer 1-hit al mogen verwachten in de hitlijsten, zo schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite Showbizspy.
© photo news.
"Hij investeert veel tijd en energie in zijn muziekcarrière", aldus de ingewijde aan de website. "Hij is bijzonder getalenteerd en gepassioneerd om dit mogelijk te maken. Rob is een zeer eenvoudige, degelijke en bedachtzame man. Muziek is voor hem een manier om zichzelf uit te drukken."

Uit zijn liefdesleven kan de acteur alvast een pak inspiratie halen. Zo was hij lange tijd samen met zijn 'Twilight'-tegenspeelster Kristen Stewart, tot deze hem bedroog. De twee probeerden de brokken nog te lijmen, maar besloten uiteindelijk toch om niet langer samen door het leven te gaan.

Onlangs werd Pattinson nog gespot met 'The O.C.'-actrice Mischa Barton. Al is dat eerder een uitzondering. "Rob heeft nog niet veel geflirt met andere meisjes. Hij wil gewoon genieten van het leven en ondertussen omringd worden door aangename personen", legde een bron vorige week uit.

Dior Homme
Momenteel is Robert te zien in de campagne van de nieuwe Dior Homme. Als gezicht van het geurtje, speelt hij onder andere de hoofdrol in het zwoele reclamespotje.

Roberts kus voor de film 'Maps'

Robert Pattinson kust Mia Wasikowska’s nek tijdens een scene voor Maps to the Stars op donderdagavond 21 augustus in Los Angeles.

robert pattinson passionately kisses mia wasikowska for map 02
robert pattinson passionately kisses mia wasikowska for map 18
robert pattinson passionately kisses mia wasikowska for map 26

vrijdag 16 augustus 2013

woensdag 14 augustus 2013

vrijdag 9 augustus 2013

Gelukkige Verjaardag Anna Kendrick!

Vandaag is het de verjaardag van Anna Kendrick (Jessica)! Ze wordt er 28!
Happy Birthday!!

9 augustus 2013

maandag 5 augustus 2013

Kristen Stewart adopteert puppy

© getty.
Kristen Stewart heeft een nieuwe puppy in huis gehaald. Misschien kan het hondje ervoor zorgen dat de ex van Robert Pattinson zich minder eenzaam voelt.
People spotte Kristen in Californië met een zwart hondje in haar armen. De pup kan wellicht het gat vullen dat Bear en Bernie achterlieten, de honden die Stewart deelde met Rob en nu bij haar ex wonen.

Stewart had al een keer eerder gezegd dat ze geobsedeerd is met het redden van viervoeters, dus het is wachten op verdere gezinsuitbreiding.