donderdag 31 januari 2013

woensdag 30 januari 2013

Ex-minnaar Kristen Stewart raakt vrouw kwijt



De buitenechtelijke relatie ontstond toen Sanders ­Stewart regisseerde in de film
Snow white and the ­huntsman . Stewart, die zich tegenover Ross excuseerde voor de affaire, zag tegelijk haar eigen relatie met Robert Pattinson in woelig water terechtkomen.Rupert Sanders (41, rechts op de foto), de filmregisseur die een affaire had met actrice Kristen ­Stewart (22, links), betaalt een hoge prijs voor zijn slippertje: zijn vrouw wil scheiden. Na negen jaar huwelijk besloot ­Liberty Ross (34) er een punt achter te zetten. Fotomodel en actrice Ross vraagt de rechter om een fikse alimentatie en de gedeelde voogdij over hun zoon en dochter.
De buitenechtelijke relatie ontstond toen Sanders ­Stewart regisseerde in de filmSnow white and the ­huntsman . Stewart, die zich tegenover Ross excuseerde voor de affaire, zag tegelijk haar eigen relatie met Robert Pattinson in woelig water terechtkomen
Bron

Breaking Dawn deel 2: Nieuwe foto!

Nieuwe poster voor 'The Host'!

Covertime!

Dakota Fanning @ cover Glamour, maart 2013!

maandag 28 januari 2013

Minnaar Kristen Stewart verlaten door zijn vrouw


Rupers Sanders met Kristen Stewart
Rupers Sanders met Kristen Stewart
Topmodel Liberty Ross vraagt volgens TMZ het hoederecht over de twee kinderen die ze heeft met Sanders, Skyla (7) en Tennyson (5). Rupert Sanders, de regisseur waarmee Kristen Stewart vorig jaar in een innige omhelzing werd gefotografeerd, heeft zijn huwelijk niet kunnen redden. Zijn vrouw Liberty Ross heeft in Los Angeles de scheiding aangevraagd, zo meldt showbizzwebsite TMZ. .
In augustus vorig jaar lekten veelbetekenende foto's uit van Rupert Sanders en Kristen Stewart, die een affaire hadden tijdens de opnames van de film 'Snow White and the Huntsman'. Sanders en Ross probeerden hun huwelijk nog te redden door in therapie te gaan. 
Ook Kristen Stewart werd na het uitlekken van de affaire gedumpt door vriendje Robert Pattinson. Hoewel het er daarna op leek dat het tussen hen weer koek en ei was, klinken er al enkele weken geruchten dat ook zij weer uit elkaar zouden zijn. 

Peter @ Screen Actors Guild Awards

Peter Facinelli was aanwezig in de Screen Actors Guild Awards op 27 januari in Los Angeles. Hij was daar als een date voor zijn vriendin Jaime Alexander.

jaimie alexander sag awards 2013 red carpet 11
jaimie alexander sag awards 2013 red carpet 04a

zaterdag 26 januari 2013

Breaking Dawn Part 2 DVD Clip: Bella Swans' Transformatie

Kristen Stewart en Stephenie Meyer praten over Bella Swans’ transformative in een exclusieve clip van Target’s DVD uitkomst van Breaking Dawn deel 2 via Yahoo!


Gelukkige Verjaardag Cameron Bright!

Vandaag is het de verjaardag van Cameron (Alec)! Hij wordt er 20!
Happy Birthday!!

Cameron Bright
26 januari 2012

donderdag 24 januari 2013

Einde carrière Kristen Stewart nabij?



Afgelopen zomer werd het 22-jarige liefje van Robert Pattinson betrapt toen ze een intiem moment beleefde met ‘Snow White and The Huntsman'-regisseur Rupert Sanders. Door haar overspel heeft de actrice het respect van veel fans verloren. ‘Nu er belangrijke filmprijzen worden uitgereikt, beseft ze dat haar carrière is ingestort', aldus een bron in de National Enquirer. ‘Kristen wordt koel behandeld en ze krijgt opvallend minder kansen dan vroeger. Ze voelt zich superslecht', besluit hij.
Kristen Stewart raakt steeds moeilijker aan de bak in Hollywood. De actrice vreest dat haar affaire van deze zomer daar voor iets tussen zit.
Haar affaire had ook ernstige gevolgen voor haar relatie met meisjesidool Pattinson. Enkele weken nadat haar bedrog aan het licht kwam, gaf hij de brunette een nieuwe kans. Maar blijkbaar heeft hij toch moeite om haar weer toe te laten in zijn leven. Het gonst immers van de geruchten dat de twee nu toch uit elkaar zijn.

Breaking Dawn deel 2 op DVD/Blu-Ray!

Op 2 maart 2013 komt Breaking Dawn deel 2 uit op DVD en Blu-Ray!
Wij kijken er al naar uit! :)

woensdag 23 januari 2013

Gelukkige Verjaardag Julia Jones!

Vandaag is het de verjaardag van Julia Jones (Leah)! Ze wordt er 32!
Happy Birthday!!


23 januari 2013

maandag 21 januari 2013

Jennifer Lawrence is meest sexy actrice, Tom Hiddleston lekkerste acteur


Jennifer Lawrence (22), hoofdrolspeelster in 'The Hunger Games' en genomineerd voor een Oscar voor haar rol in 'Silver Linings Playbook', is door de lezers van het Britse filmmagazine Total Film uitgeroepen tot de meest sexy actrice van het moment. De 31-jarige Tom Hiddleston is volgens de dames de lekkerste vent die je tegenwoordig in de cinema kan zien.
Total Film bevroeg 25.000 lezers. Bij de actrices staat Scarlett Johansson op de tweede plaats, Kristen Stewart op de derde plaats.

Tom Hiddleston, bekend van 'Thor', versloeg in de peiling 'Twilight'-acteur Robert Pattinson. Ryan Gosling is derde.

Hiddleston reageert verbaasd en gevleid. "Bedankt, dames. Jullie hebben een onberispelijke smaak. Mijn god, jullie weten hoe je een man een goed gevoel geeft".

"Kristen en Robert zijn niet uit elkaar"

© getty.
Kristen Stewart en Robert Pattinson zijn "beslist nog bij elkaar". Dat zegt een bron dicht bij het stel tegen E! News. Recente geruchten dat de relatie opnieuw op de klippen zou zijn gelopen, zijn volgens de bron niet waar.
Robert is voor filmopnames naar Australië vertrokken. Voor zijn vertrek was hij zondag op een afterparty van de Golden Globes, samen met Kristen.

Zij zou nog overwegen om hem over een paar weken een bezoek te brengen op de set. De twee gingen in juli vorig jaar uit elkaar nadat de actrice was vreemdgegaan. In september bloeide de liefde weer op.

K-Stew en R-Patz meest winstgevende filmpaar

© getty.
Hun relatie zelf loopt allesbehalve soepeltjes, maar als filmpaar zijn Kristen Stewart en Robert Pattinson erg succesvol. Volgens het zakenblad Forbes brengt hun gespeelde liefde in de Twilight-films in de Verenigde Staten meer geld in het laatje dan alle andere Hollywood-romances.
De afgelopen drie jaar verdienden Amerikaanse bioscopen 1,17 miljard dollar aan de filmserie over de driehoeksverhouding tussen de scholiere Bella (gespeeld door Stewart), de vampier Edward (Pattinson) en de weerwolf Jacob. In totaal brachten de Twilight-films zelfs al 3,3 miljard dollar op. Volgens de Forbes-redactie draagt de relatie in het echte leven tussen 'K-Stew' en 'R-Patz' bij aan de populariteit van de filmpersonages.

Pattinson komt overigens nog een tweede keer voor in de lijst: op nummer tien staat namelijk de romance tussen Jacob en Marlena uit de film Water for Elephants, waarin hij de mannelijke hoofdrol vertolkt naast actrice Reese Witherspoon.

Gelukkige Verjaardag BooBoo Stewart!

Vandaag is het de verjaardag van BooBoo Stewart (Seth)! Hij wordt er 19!
Happy Birthday!!

21 januari 2013

woensdag 16 januari 2013

"Kristen Stewart opnieuw gedumpt door Pattinson"

© epa.
Robert Pattinson en Kristen Stewart zijn alweer uit elkaar. Dat beweert 'The Sun' althans met stellige zekerheid. Het 'Twilight'-koppel beleefde een eerste crisis in juli, toen de affaire van de actrice met de twintig jaar oudere én getrouwde regisseur Rupert Sanders aan het licht kwam. Twee maanden later veegde R-Patz de spons over het incident en in november verschenen ze zij aan zij op de première van de (voorlopig) laatste vampierenfilm.
© ap.
Stewart bedroog Pattinson met deze Rupert Sanders. © ap.
Na een lastige feestperiode vond Pattinson het echter opnieuw welletjes. Dit weekend kreeg Stewart te horen dat ze beter gewoon vrienden zouden blijven. "Ze was naar Los Angeles gevlogen om samen met hem naar de Golden Globes te gaan", aldus een bron.

"Hij liet haar echter verstaan dat hij even op adem wilde komen zonder haar. Hij houdt nog van haar, maar wil in eerste instantie aan het vertrouwen werken en focussen op het werk na 'Twilight'. Kristen reageerde teleurgesteld, maar snapt hem wel. Ze had hem niet zo hard mogen pushen om het weer goed te maken na haar slippertje. Ze hoopt dat tijd alle wonden heelt en hij het ooit zal kunnen laten rusten."

Pattinson kreeg het naar verluidt ook hard te verduren bij familie en vrienden omdat hij haar vergeven had. "Hij stond onder grote druk om haar te dumpen", wist de bron nog. "Ze vertelden hem allemaal dat hij zich moest concentreren op zijn carrière en dat zij zijn geluk daarbij in de weg stond." De acteur is van plan om in zijn huis in Los Angeles te blijven, Kristen zou naar New York trekken om een nieuwe start te maken. "De mensen laten haar daar gerust en dat kan ze nu wel gebruiken", aldus een insider.

maandag 14 januari 2013

Robert @ Golden Globes!


Robert Pattinson zag er super uit wanneer hij de rode loper bewandelde op de Golden Globes die werden gehouden in de Beverly Hilton Hotel op zondag 13 januari in Beverly Hills, Californië.

Robert mocht ook een award uitreiken.

robert pattinson golden globes 2013 red carpet 01
robert pattinson golden globes 2013 red carpet 05
robert pattinson golden globes 2013 red carpet 02

Kristen en Robert op zoek naar liefdesnestje in Londen


© epa.
Het is weer helemaal koek en ei tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson. De twee zijn volgens de Sunday Mirror zelfs op zoek naar een nieuw liefdesnestje in Londen.
Een bron vertelt dat het koppel graag een huis wil kopen in Richmond, dichtbij waar Robert is opgegroeid. "Sinds de affaire van Kristen is Robert er steeds meer achter gekomen hoeveel zijn familie en vrienden in Engeland voor hem betekenen. Daarom wil hij zijn tijd nu meer verdelen tussen Londen en Los Angeles."

De acteur zou zijn vriendin zelfs gezegd hebben dat als ze wil dat het weer werkt tussen hun, ze moet accepteren dat hij meer tijd wil doorbrengen in Engeland. Robert en Kristen zouden intussen al een huis op het oog hebben.

"Het kost miljoenen. En in tegenstelling tot de andere huizen die ze hebben gezien, past deze woning echt goed bij ze. En ze moeten er weinig aan veranderen. Ze waren allebei meteen verliefd op het huis toen ze het zagen", besluit de insider.

donderdag 10 januari 2013

Gelukkige Verjaardag Alex Meraz

Vandaag is het de verjaardag van Alex Meraz (28)! Hij wordt er !
Happy Birthday!!

10 januari 2013

vrijdag 4 januari 2013

"Kristen Stewart en Robert Pattinson in film over overspel"

© photo news.
Kristen Stewart en Robert Pattinson zouden zijn benaderd om een remake te maken van 'The Sandpiper', een film over de affaire van een leraar met een single moeder. Dat staat te lezen in het tijdschrift OK!.
© reuters.
Elizabeth en Richard als Cleopatra en Marc Anthony in 1963. © getty.
Na een jaar waarin de halve zomer gedomineerd werd door haar affaire met regisseur Rupert Sanders, de breuk én de verzoening met Robert Pattinson, lijkt dat een bijzonder uitdagende zet te zijn.

Of een teken dat Rob zijn Kristen nog altijd niet vertrouwt? "Hij vindt dat ze samen magisch zijn op het grote scherm. En natuurlijk is er minder kans dat er een scheve schaats wordt gereden als hij in de buurt is", zo wordt gespeculeerd in het tijdschrift. Het overspel van Kristen vond plaats tijdens en na de opnames van Snow White and the Huntsman, een film zonder Robert Pattinson.

Nog bozere tongen menen dat Pattinson eieren voor zijn geld kiest: zijn films zonder Kristen flopten grandioos, haar carrière leed geen spatje onder de hele affaire. Volgens hen is het een carrièrezet van Robert: zonder Kristen zou hij wel eens bijzonder snel vergeten kunnen raken in Hollywood.

Als de geruchten kloppen, zit Robert gebeiteld want het koppel zou desgewenst alleen nog films kunnen kiezen waar ze samen in spelen. "Ze worden overspoeld met aanvragen. Iedereen zegt hen dat ze de nieuwe Elizabeth Taylor en Richard Burton kunnen worden."

Covertime!

Kristen Stewart in V Magazine!

dinsdag 1 januari 2013